Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel a figyelmét? (Sztori a lenti boxban)
Van egy évfolyam társam aki időközben nem is tudom miért de egyszerűen szörnyen megtetszett, ezt inkább nem részletezem,pedig tudnám :D
A lényeg hogy még sosem beszélgettünk őszintén, csak két órank közös és elég furcsa lenne ha most így 4 év "ismeretség" után csak úgy odamennék hozzá kelleemtlenül beszélgetni foleg h meg par szot se valtottunk eddig ,pedig annnyiiiiira megismerném közelebbről is.
Az a helyzet hogy eddig esélyem nem lett volna nála,mivel bár szép arcom van, de ducika voltam,viszont mostmár nagyon jó alakom van legalabbis szerintem :) ennek ellenére aehogy nem tudom felhívni magamra a figyelmet....
nehéz elkapni a tekintetét általában amúgy is csak a társaságával van... nem annyira nyilt szemelyiseg...
Barmi otlet? Ha egyeb reszlet kene leirom
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!