Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet vagy nem jó ötlet? Mit csináljak?
Hat...nem is tudom. Szuz vagy meg? Ha igen akkor nem jo otlet, velemenyem szerint a szuzesseg elvesztese nem egy olyan "gyorsan essunk tul rajta" dolog es azzal erdemes elvesziteni akivel azert komolyabbak a szandekaid. Nemcsak bedugja mint egy faltoro kos. A kerdesedbol nem igazan derul ki hogy mennyire ismered a sracot, csak annyi hogy egy suliba jartok. En elmondom hogy 18 eves voltam mikor eloszor lefekudtem valakivel es abszolut nem bantam hogy annyit kellett ra varni mert olyannal volt aki legalabb emberszamba vett. (Ez a resz egy kicsit hosszabbra sikeredett mint gondoltam:DD)
Na de ha nem vagy szuz. En soha nem tennek ilyet, legalabbis ugy hogy csak ramir hogy "Annyira gyonyoruek a szemeid, nem fajt amikor leestel a mennybol...nade a lenyegre terve dugunk?"c. Elegge nem tul eredeti szovegekkel, mindenesetre a te dontesed, mas emberek vagyunk nem kell hogy ugyanazok legyenek az elveink. Ha megis belemennel gumi nelkul egy tapodtat se! Ha megis erolkodne hogy minek az akkor hagyd ott.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!