Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet vagy nem jó ötlet?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kzukliztre kérdése:

Jó ötlet vagy nem jó ötlet? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma rám írt egy fiú ismerősöm akivel egy suliba jártunk most, hogy le szeretne feküdni velem, meglepődtem rajta ő is 16 és én is annyi vagyok. Bevallom még erre nem válaszoltam neki, de én benne lennék mert jó képű fiú :)
2018. jún. 5. 12:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Ha csak le akarsz feküdni vele, akkor miért ne. Viszont, ha azt szeretnéd, hogy veled is maradjon, akkor valszeg, nem érdemes ilyen könnyen adnod magad. A fiúk legtöbbje jobban értékeli azt, amiért meg kell kicsit küzdenie.
2018. jún. 5. 14:31
 12/15 anonim válasza:
64%
A szex nem csak arról szól,hogy ő bedugja és te élvezed(elég hülye megfogalmazás ,de szebben nem tudom leírni..),hanem komoly felelősséggel jár.Ha rám hallgatsz, elutasítod...
2018. jún. 5. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Meg fogod bánni ha össze fekszel vele. És tényleg felelőséggel jár. Sok lány finoman fogalmazva megbánja.
2018. jún. 5. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Hat...nem is tudom. Szuz vagy meg? Ha igen akkor nem jo otlet, velemenyem szerint a szuzesseg elvesztese nem egy olyan "gyorsan essunk tul rajta" dolog es azzal erdemes elvesziteni akivel azert komolyabbak a szandekaid. Nemcsak bedugja mint egy faltoro kos. A kerdesedbol nem igazan derul ki hogy mennyire ismered a sracot, csak annyi hogy egy suliba jartok. En elmondom hogy 18 eves voltam mikor eloszor lefekudtem valakivel es abszolut nem bantam hogy annyit kellett ra varni mert olyannal volt aki legalabb emberszamba vett. (Ez a resz egy kicsit hosszabbra sikeredett mint gondoltam:DD)

Na de ha nem vagy szuz. En soha nem tennek ilyet, legalabbis ugy hogy csak ramir hogy "Annyira gyonyoruek a szemeid, nem fajt amikor leestel a mennybol...nade a lenyegre terve dugunk?"c. Elegge nem tul eredeti szovegekkel, mindenesetre a te dontesed, mas emberek vagyunk nem kell hogy ugyanazok legyenek az elveink. Ha megis belemennel gumi nelkul egy tapodtat se! Ha megis erolkodne hogy minek az akkor hagyd ott.

18L

2018. jún. 6. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges megkérdezned, mert te már régen döntöttél, bármilyen válaszok is érkeznek, ugyebár baromira "jóképű fiú". :) Ha minden ilyen butus kislány az összes pasival lefeküdne, akit jóképűnek talál, akkor csak úgy kígyóznának a sorok a nőgyógyászaton. Még csak 16 éves vagy, még eldöntheted, hogy ribinek vagy normális lánynak tartod magad és, hogy az emberek melyiknek tartsanak.
2018. jún. 7. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!