Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet vagy nem jó ötlet?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kzukliztre kérdése:

Jó ötlet vagy nem jó ötlet? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma rám írt egy fiú ismerősöm akivel egy suliba jártunk most, hogy le szeretne feküdni velem, meglepődtem rajta ő is 16 és én is annyi vagyok. Bevallom még erre nem válaszoltam neki, de én benne lennék mert jó képű fiú :)
2018. jún. 5. 12:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Nem jó ötlet.

Sőt, gáz.

Ilyen könnyen adod magad?

Kb. mintha rendelne egy k_urvát.

2018. jún. 5. 12:20
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Ribizli. Ja nem bocs. Qrva szokás ez.
2018. jún. 5. 12:28
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

Egy ku.rva vagy! :)

Mar bocsi! Te se tudod, mi az a szerelem!

2018. jún. 5. 12:41
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Te jösz ki rosszul a dologból, mindenki könnyű lánynak fog tartani, teherbe esel akkor meg mit csinálsz, visszajösz gyk-ra, hogy megszakítással védekeztünk lehetek-e terhes?

Egy suliba jartok mindenki össze súg a hatad mögött,hogy mekkora ribizli vagy, mérlegej de ha neked ez nem probléma akkor csinalj amit akarsz.

2018. jún. 5. 12:52
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Ha ribizli vagy akkor szuper ötlet. Gumit húzzatok!
2018. jún. 5. 13:06
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Lol xDDD Ha én ismernék ilyen lányokat :D Jó neked hogy te ingyen jó szándékból k*rváskodsz.
2018. jún. 5. 13:32
 7/15 anonim ***** válasza:
36%
Előző vagyok, egyébkét ha nem várod el hogy írjon utánna vagy szeressen akkor persze, még ez jobb is mint ha beleszeretnél és csak azért lefeküdsz vele hogy ne szakítson. Védekezzetek és jó szórakozást :)
2018. jún. 5. 13:33
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Te buta liba vagy???

Ha nem!akkor legyen tartasod es ne legyel konnyen kaphato!eldobhato!kihasznalhato!konyorgom ne csinalj marhasagot!

Tiszteld magad,es ne ad oda ertekedet akarkinek!

Mert utana mar NEM LESZEL ERTEKES!

33L

2018. jún. 5. 13:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

tudod nalunk ezt bulikban szokták 5 liter pálinka utan, és ott is csak a k-k grat a szuleidnek, vagy ha nem tudnak rola akk neked jar a taps

(N)

2018. jún. 5. 14:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen rbancot keresek én is, mást fiút is vallalsz ?

Ne röhögtess már.

2018. jún. 5. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!