Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Mit mondjak anyumnak?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és hát elég szigorú anyukám van. Most érettségizem és eléggé csak azt szeretné, hogy a tanulással foglalkozzak. De megismerkedtem a neten egy fiúval aki találkozni szeretne velem és én is vele. Viszont nem tudom, hogy mit mondjak itthon, mert elég kicsi a városunk és meg is láthatja ismerős, hogy randizom viszont nagyon félek attól, ahogy anyum fog reagálni. Mert megkért, hogy interneten ne ismerkedjek. Ennek egyébként az az előzménye, hogy volt egy hosszú kapcsolatom internetről és elég rosszul sült el, szóval valószínűleg félt. Megértem, de mégis csak 19 vagyok, meg kellene értenie hogy ez a kor ezzel jár. Nem?
Remélem nem nagyon össze-vissza fogalmaztam.
Előre is köszi a válaszokat.
2018. ápr. 8. 10:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki, hogy van valaki akivel találkoznál, ekkor és ekkor, mikor mész haza. Ennyi idősen már magunk kell, hogy döntsünk ilyen ügyekben, de az sose árt, ha szüleink tudják, hogy hol vagyunk. Illetve, az sokkal kellemetlenebb ha titokban próbálsz meg találkozni vele, és anyukád utólag tudja meg. Mindig félteni fog, de talán nyugodtabb ha őszintén beszélsz neki a terveidről.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is mond el viszont ha megtiltja ne aggódj mert mivel már jogilag felnőtt vagy nem döntheti el hogy mikor hova menj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!