Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit mondjak anyumnak hova megyek?

Mit mondjak anyumnak hova megyek?

Figyelt kérdés

Na szoval szilveszterkor elszeretnek menni haverokkal logni. Csakugy bandazni, inni az utcan..(nem lennek reszeg, csak annyit innek amennyi a hangulathoz kell) Anyum koztudottan nem enged ki az ejszakaba max ha zart helyen vagyok biztonsagban. A barataim vigyaznak ram, nem lenne semmi baj, csak ki kene talalni, hogy mit mondjak, hogy elengedjen.

Segitsetek pls. 😟😙 14L

2014. dec. 29. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy egy barátnődnél alszol.
2014. dec. 29. 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. dec. 29. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:
De ha lebuksz, készülj fel, hogy 18 éves korodig sehová nem mehetsz majd.
2014. dec. 29. 12:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Oke. Ezzel tisztában vagyok:D
2014. dec. 29. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire értelmes.

Hazudozhatsz össze vissza, ha van esze úgyis rájön, mi az igazság.

Megmondhatod, hogy barátnődnél leszel, erre jön is a kérdés, hogy melyiknél. Megmondod melyiknél, azonnal kéri a telefonszámot, vagy elérhetőséget. Ha a legjobb barátnődet mondod, annak az anyját szerintem kapásból ismeri, szóval az nem fog hazudni. Úgy lenne esélyed, ha valami olyan barátnőt mondanál, akit otthon annyira nem ismernek, és az anyja van olyan ökör, hogy azt hazudja, hogy náluk vagy, miközben nem vagy ott.

Szóval vagy kapásból nem engednek el, vagy később buksz le. Persze ha ez az egy este megéri neked annyit, hogy ezután évekig cseszegetnek, csak csináld.

2014. dec. 29. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2014. dec. 29. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!