Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Hogyan közeledjem felé?
Figyelt kérdés
(új sulim van)13 éves lány vagyok. A kiszemeltem egy 13 éves srác, Armand.😍 Nekem régóta tetszik, és már tudja hogy tetszik nekem. Egy osztály ba járunk😖 egyik nap mesélte a barátnőm, hogy (a barátnőm) mondta hogy milyen aranyos lány vagyok, és a fiú mondta hogy szerinte is😅😍 szerintetek mivel próbálkozzak nála? Sokat próbálok vele beszélgetni is... A lányok egyfolytában szekálnak a sráccal, persze csak barátilag2018. febr. 8. 17:50
12/14 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy tetszik valaki, a többiek a hülyék, hogy meg akarnak kövezni miatta.
Szerintem kezdésnek elég egy mosoly, abból talán érteni fog valamit. Természetesen jól időzítve, mondjuk mikor véletlen összeakad a tekintetetek :)
Ezen kívül kifejezheted még nonverbális kommunikációval is a közeledésedet: ha beszélgettek vedd fel az ő testtartását (természetesen nem a fiús beállásokra gondolok); a tested mindig felé mutasson (=nyitottság) ne csak féloldalról beszélj hozzá. Néha esetleg érintsd meg, de csak ha indokolt, különben tolakodásnak is veheti.
13/14 A kérdező kommentje:
10 válaszoló
Kösz, mindenféle értelemben😉
2018. febr. 9. 18:02
14/14 A kérdező kommentje:
12. Válaszoló
Nagyon szépen köszönöm, hogy kiállsz melettem, és persze a tanácsokért is!!😊😉 majd igyekszem
2018. febr. 9. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!