Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem merek vele beszélni. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek vele beszélni. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Van egy kedves fiú a szomszédban aki nem annyira rég költözött ide. Nagyon tetszik nekem, mellesleg 16 éves vagyok ő pedig 17. Ezt nem úgy mondom hogy "Jaj, de helyes de semmit sem tudok róla" hanem úgy hogy eléggé ismerem mert egy suliba járunk, de nem vagyunk osztálytársak. Az én osztálytársaim állandóan azzal piszkálnak hogy milyen gyáva vagyok mert nem merek beszélni vele, de én nagyon szeretnék vele beszélni csak kicsit félek. De komolyan nem gyávaságból, csak attól tartok hogy hülyét csinálnék magamból. Szerintetek mit csináljak? Ha nem akarom hogy megtudja hogy tetszik nekem?

2017. jún. 16. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Írj neki Facebookon. Ennél egyszerűbbet nem tudok.

Gondolom nem fogsz becsöngetni hozzá hogy kijön e "játszani" :D

2017. jún. 16. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszélj előbb egy közös ismerősötökkel, ha van, beszéld meg vele, azt könnyebb. Utána írj rá a srácra is, már könnyebben fog menni :)
2017. jún. 16. 22:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Ma beszéltem vele Facebookon és sokat beszéltünk, majd azt mondta hogy elmehetnénk valahova együtt.
2017. jún. 16. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét :)
2017. jún. 16. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!