Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne tennem? Hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Hogyan közeledjem felé?

Figyelt kérdés
(új sulim van)13 éves lány vagyok. A kiszemeltem egy 13 éves srác, Armand.😍 Nekem régóta tetszik, és már tudja hogy tetszik nekem. Egy osztály ba járunk😖 egyik nap mesélte a barátnőm, hogy (a barátnőm) mondta hogy milyen aranyos lány vagyok, és a fiú mondta hogy szerinte is😅😍 szerintetek mivel próbálkozzak nála? Sokat próbálok vele beszélgetni is... A lányok egyfolytában szekálnak a sráccal, persze csak barátilag

2018. febr. 8. 17:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem tanuljál!
2018. febr. 8. 17:52
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a tanulással foglalkozzál hülye gyerddu.
2018. febr. 8. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Most, normális válaszolóként leírom, hogy beszélgess vele és ismerd meg, de ne menjen a tanulás rovására. Jövőre annyit pasizhatsz amennyit akarsz.
2018. febr. 8. 17:55
 4/14 A kérdező kommentje:

3. Válaszoló

Köszönöm a tanácsodat, de eddig, 13 évesen 2 barátom is volt már, és eddig sem ment a tanulás kárba, sőt inkább jobb lett😉

2018. febr. 8. 18:06
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Én nem lennék büszke arra, hogy 13 évesen már a fél focicsapatnak megvoltál.....
2018. febr. 8. 18:16
 6/14 A kérdező kommentje:

4. Válaszoló...

Én nem lennék büszke, ha 9 évesen már anyuci telefonját nyomkodnám

2018. febr. 8. 18:19
 7/14 anonim ***** válasza:
60%
Armand. Gondolom, magyar a fiú.
2018. febr. 8. 18:25
 8/14 anonim ***** válasza:
40%
Cica, 9 évvel idősebb vagyok, mint te, már rég nem vesznek nekem semmit anyámék, mivel dolgozok :D De te nem fogsz, mert már 13 évesen használt vagy, mint egy törülköző :D
2018. febr. 8. 18:28
 9/14 A kérdező kommentje:

8. Válaszoló...

Kecske... Mondjad már meg nekem, mit dolgozol... Esetleg szemétszedő, vagy csöves vagy??

2018. febr. 8. 18:43
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

#8 Most komolyan ennyire érettnek hiszed magad, 22 évesen? Nem is tudom, hogy képzeled azt, hogy így beszélsz egy tinivel. Még csak 13 éves, és te már r*****ozod is.. Normális vagy? Nem értem miért kell ennyire ellenszenvesnek lenned. Neked nem volt barátnőd ilyen fiatalon? (nekem már oviban is volt barátnőm. Na és? Szerintem tök természetes.)

Szégyelld magad! Őszintén szólva, kíváncsi lennék, neked, mint nagy, erős, önálló 22 éves embernek, milyen kapcsolataid voltak, ha ilyet képes írni egy kislányra?!

Ui. Bocs az offért, de ezt nem bírtam szó nélkül olvasni.

2018. febr. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!