Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Hogyan közeledjem felé?
3. Válaszoló
Köszönöm a tanácsodat, de eddig, 13 évesen 2 barátom is volt már, és eddig sem ment a tanulás kárba, sőt inkább jobb lett😉
4. Válaszoló...
Én nem lennék büszke, ha 9 évesen már anyuci telefonját nyomkodnám
8. Válaszoló...
Kecske... Mondjad már meg nekem, mit dolgozol... Esetleg szemétszedő, vagy csöves vagy??
#8 Most komolyan ennyire érettnek hiszed magad, 22 évesen? Nem is tudom, hogy képzeled azt, hogy így beszélsz egy tinivel. Még csak 13 éves, és te már r*****ozod is.. Normális vagy? Nem értem miért kell ennyire ellenszenvesnek lenned. Neked nem volt barátnőd ilyen fiatalon? (nekem már oviban is volt barátnőm. Na és? Szerintem tök természetes.)
Szégyelld magad! Őszintén szólva, kíváncsi lennék, neked, mint nagy, erős, önálló 22 éves embernek, milyen kapcsolataid voltak, ha ilyet képes írni egy kislányra?!
Ui. Bocs az offért, de ezt nem bírtam szó nélkül olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!