Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy reagáltok az ilyesmire?
Hogy szoktatok reagálni, ha egy srác random rátok ír facebookon?
A sztori lényege, hogy volt egy a tervezettnél kicsit komolyabbra sikeredett házibuli nálam szilveszterkor, és volt ott egy lány (egy haverom barátnőjének a barátnője). Az este mindenkinek eléggé megcsúszott, úgyhogy sok mindenre magam sem emlékszem belőle, viszont reggelről emlékszem rá, amikor kicsit beszéltünk (csak 1-2 mondatot) és segített takarítani. Tök kedves volt, tetszik is, de ezen kívül, és azon hogy ezután bejelölt facebookon, nem sok minden történt.
Mivel nem emlékszem miket csináltam este részegen, nem nagyon mertem írni neki, most bekövetett instán, és megint rá kellett jönnöm, hogy tetszik nekem ez a lány.
Sosem szoktam majdnem ismeretlen lányokra írogatni, ti hogy szoktátok venni az ilyet? Nem tartjátok furának?
19/f
Köszi szépen, megtörtént, és nagyon örült neki hogy ráírtam :D
Kaptok zöldet mindketten. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!