Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hogy reagáltok az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy reagáltok az ilyesmire?

Figyelt kérdés

Hogy szoktatok reagálni, ha egy srác random rátok ír facebookon?

A sztori lényege, hogy volt egy a tervezettnél kicsit komolyabbra sikeredett házibuli nálam szilveszterkor, és volt ott egy lány (egy haverom barátnőjének a barátnője). Az este mindenkinek eléggé megcsúszott, úgyhogy sok mindenre magam sem emlékszem belőle, viszont reggelről emlékszem rá, amikor kicsit beszéltünk (csak 1-2 mondatot) és segített takarítani. Tök kedves volt, tetszik is, de ezen kívül, és azon hogy ezután bejelölt facebookon, nem sok minden történt.

Mivel nem emlékszem miket csináltam este részegen, nem nagyon mertem írni neki, most bekövetett instán, és megint rá kellett jönnöm, hogy tetszik nekem ez a lány.

Sosem szoktam majdnem ismeretlen lányokra írogatni, ti hogy szoktátok venni az ilyet? Nem tartjátok furának?

19/f

2018. jan. 20. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha tetszik és szimpatikus, akkor válaszolok. Szerintem írj neki. :)
2018. jan. 20. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez már nem az ismeretlen kategória, én erre simán válaszolnék. Volt is ilyesmi. kicsit furcsálltam, hogy csak úgy random rám írt, de utána tök sokat beszélgettünk és még randizni is voltunk. Több nem lett, mert nem volt az igazi, de nem azzal volt a gond hogy facebookon kb ismeretlenül írt. Amit furcsának és kicsit ijesztőnek tartunk az az amikor valaki úgy ír, hogy a valóságban tényleg soha nem találkoztunk és még látásból se ismerjük egymást. De itt ti beszéltetek is, ráadásul ő jelölt be meg követett be, szerintem írj neki nyugodtan:) 20l
2018. jan. 21. 12:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, megtörtént, és nagyon örült neki hogy ráírtam :D

Kaptok zöldet mindketten. :D

2018. jan. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!