Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy reagáltok erre?
Figyelt kérdés
Van párotok viszont van haverilag egy fiú haverotok és a haverotoknak tetszettek viszont van párotok.A haverotok nem szerelmes belétek csak tetszetek neki és bókol nektek de nem szedd szét a párotokkal hanem tiszteletben tartja a kapcsolatokat.Ti,hogy reagálnátok erre?Most ilyen helyzetben vagyok és nem tudom mit reagáljak mert sose voltam még ilyen helyzetben.A párom tudja,hogy tetszek a fiú haveromnak nem örül féltékenykedik picit.2017. nov. 10. 20:54
1/6 anonim válasza:
hát megértem, hogy a pasidnak ez nem tetszik, mert a haverod nyilván szét akar titeket választani, még ha ezt nyíltan nem is mondja ki...(persze, hogy nem mondja, hülye lenne.) szóval én a helyedben megmondanám neki határozottan, hogy hagyja abba a bókolgatást, célozgatást, meg hasonlókat, mert úgysincs nálam esélye. ha nem érti meg, akkor meg szüneteltetném ezt a haverságot..
2/6 anonim válasza:
Hát a palid miért nem állítja le a haverod vagy ők jóba vannak??? Állísd le a haverod szerintem és talán egy kis távolságtartás se ártana.
3/6 anonim válasza:
Én sem örülnék, mert benne van a pakliban, hogybármikor szétteszed neki, akár ittasabban.
4/6 anonim válasza:
Mrthogy NEM tudod leállítani.
Nekem is próbálnak! bókolni, de két mondaton belül közlöm, hogy szálljon le rólam, mert párom van.
Ennyi, te viszont rhadtul nem tiszteled a kedvesedet, én nem lennék veled sokáig ezután.
5/6 A kérdező kommentje:
3-mas nem teszem szét senkinek ittasabban mivel nem iszok alkoholos italt se szóval ezt nem hinném meg amugy se vagyok olyan lány,hogy egy pár bóktól meg lehet kapni.
2017. nov. 13. 12:49
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó tudod van köztünk olyan,hogy bizalom ami arról szól ha bárki is bármelyikükre rá akarna mászni akkor is egymáséi vagyunk és a páromnak is van hasonló története és még mindig velem van mert van közöttünk bizalom és kedvesen megmondtam a haveromnak is,hogy nincs esélye a párom mellett elfogadta.A páromat meg ne féltsd felnőtt ember,hogy eltudja dönteni,hogy kivel van.
2017. nov. 13. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!