Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek?
Figyelt kérdés
Beszélgetek egy sráccal akivel alakulóba vagyunk viszont még nem találkoztunk. A találkozást már kezdeményezte viszont nekem van egy pici foghibám szóval egy kis rés van a fogaim között és ez miatt nem merek elmenni a találkozóra,hogy mi van ha így nem kellek neki? De eddig ezzel még senkinek nem volt problémája szóval volt már barátom és őt sem zavarta se senkit szóval ezért soha nem piszkáltak és sok fiúnak tetszem így is de mégis félek ez miatt elmenni. Szerintetek van okom félni? Nagyon jókat tudunk beszélgetni,megértjük egymást minden tökéletes és már jó lenne a találkozó is.2018. jan. 9. 17:34
1/4 anonim válasza:
Talalkozzatok, ha meg nem tetszik neki, mehet a francba. Bár en meg nem találkoztam fiúval, akit ilyen apró dolgok zavartak volna, szerintem nem lesz vele gond ;)
2/4 anonim válasza:
Nekem egyszer azt mondtak hogy fordítva kepzeljem el
Ugye én raccsolok és kiirtam egy kérdést hogy ez baj-e. Mire az egyik válaszoló azt írta hogy fordított helyzetben, ha ő raccsolna zavarna-e engem?
Hat persze, hogy nem, ha tetszik nekem
Szóval most téged zavarna ha lenne egy pici foghibaja???gondolom nem....szóval így gondolj bele!!! :)
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok (#2) szóval a lényeg hogy nyugodtan elmehetsz, mivel tuti, hogy nem zavarná
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok! Igen engem fordított helyzetben nem zavarna.És az a szerencsém hogy annyira nem nagy és számomra nem csúnya szóval így elfogadtam magam csak azért mégis parázok. de megnyugtattatok valamilyen szinten és igen ha szeret elfogad így:)
2018. jan. 9. 18:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!