Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet barátnőm? Nagyon hiányzik egy barátnő! Hogy lehet szerencsém találni egyet?
16F vagyok és nagyon hiányzik egy olyan lány, aki elfogadja, hogy szerethetem, és akit lehet ölelgetni, szereti a romantikázást, mindent türelmesen és lassan csinálni, akivel jót lehet beszélgetni! Mindig törekszem arra, hogy a lehető legtökéletesebb legyek a lánynak.
Szerintetek, miket kell tennem ahhoz, hogy sikerülhessen találnom egy ilyesféle leányt? Még nem volt barátnőm, és nagyon szeretném ha miattam lenne a legboldogabb egy lány:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez nem így megy,hogy lehet, hanem keresned, ismerkedned kell.
Járj szórakozóhelyekre, vagy városeseményekre( karácsonyi vásár stb.), táborokba.
Sok sikert! :)
Ha neked hiányzik 16 évesen, akkor mit mondjak én 25 évesen?
soha nem volt kamszkoromban sem, egyszersem.
És tudod mi a legrosszabb? az idő meg az év az megy, meg a kor, és igy nem tudom milyen felnőtt leszek későbbiekben, ha még egy puszit sem kaptam meg nem adtam egy lánynak sem.
Szia
Figyelj...elmondom neked a nagy igazságot magamból kiindulva.A mai lànyoknak sajnos nagyon sokat számít a külső.Ha nem vagy annyira helyes,esetleg nem vagy kicsit páva szóval ilyen mai úgymond menő gyerek nincs sok esélyed a lányoknál,mert először a külsőt nézi meg mindenki a belső utána már nem nagyon érdekli őket.Te a leírtak alapján egy nagyon rendes,kedves,romantikus fiú lehetsz és biztos vagyok benne hogy lesz majd olyan lány akinek tetszeni fogsz külsőre is belsőre is,de ne foglalkozz ezzel hiszen még fiatalok vagyunk.Nekem sem volt még sosem kapcsolatom de ez nem is zavar majd eljön az ideje :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!