Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen fiú az ideálotok?
Figyelt kérdés
Magasság, hajszín, szemszín, alkat?
Mennyi esélye van nálatok egy 180 cm magas, 75 kg, barnahajú, zöld szemű, fehérbőrű, sportos testalkatú fiúnak?
2018. jan. 1. 19:20
2/8 anonim válasza:
ZŐD SZEMŰ KÖLL! Vagyis ez a legszebb szemszín egy fiún szerintem. A sportos alkat annyira nem számít, de jó dolog. A magasság is elég jó. Bőrszín is mindegy.
3/8 anonim válasza:
fúúú a csávó aki bejön pont ilyen csak magasabb egy kicsit és nem feltétlen sportos
4/8 anonim válasza:
Nekem a magasabb fiúk tetszenek, a hajszín mindegy, bár a szőke nem annyira az esetem. Az egy hatalmas előny nálam, ha még hosszú is, de ez csak én vagyok... A legtöbb lánynak inkább a rövid haj tetszik egy srácon. Szerintem a legszebb szemszín a zöld és a kék, illetve ezek keveréke, viszont egy barna szem is lehet ugyanúgy gyönyörű, tehát ez sem kizáró ok. Ami a testalkatot illeti, ne legyen túlságosan sportos, engem az valamiért taszít, de nyilván jó az, ha van rajta valamennyi izom, és nincs elhízva. Maradjunk annyiban, hogy az átlagos testalkat jön be. Ja, és a bőrszín, ugyebár! Én kifejezetten vonzónak találom a hófehér bőrt, szerintem nagyon jól tud állni a fiúknak, viszont nem ítélem el/tartom csúnyának azt sem, ha valakinek sötétebb a bőre. Szóval igen, úgy nagyjából ennyi. :)
6/8 anonim válasza:
Szem, haj, stb mind1. Alapvetően az ápoltságot és az összképet nézem ("kocka" alkat előny). De csak a külső alapján nem szeretek ítélkezni. Nálam ami szinte biztos befutó kombó az az intelligencia+humor+önbizalom.
7/8 anonim válasza:
Tetszik, amit magadról írtál, naggyából a hozzád hasonló fiúk jönnek be. Szóval a magasság nálam mindegy, csak magasabb legyen nálam, ami nem nehéz, hisz nem sok fiú van 157 alatt:)). A hajszín is teljesen mindegy, de ahogy észre vettem, inkább a barna/sötét haj a nyerő nálam. A szem legyem szép, azt nagyon szeretem ha sötét/szinte fekete, de a zöldet is nagyon szeretem, meg a sötétkék is szép.:) A bőrszínt nem nézem, viszont az alkata egy kicsit legyen sportos. Nem kell nagyon, de azért úgy néz ki jól valaki, ha ezérrt van rajta egy kis izom is.:) Nálam, ami nagyon számít az az arc, abból dől el minden,meg persze a viselkedés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!