Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kulso nem annyira fontos
Belsore legyen kedves komoly vicces
Lehessen vele barmirol beszelgetni
Legyenek kozos temaink, hobbyaink
Min 180 cm.
Legyen valami stílusa
Legyen talpraesett, találékony. Ne nekem kelljen rávennem a dolgokra.
Legyen laza, poénos, nyitott. És persze rendes.
15/L
ahány lány, annyi ideál! De tudod, hogy van ez:
minden zsákra akad folt, kire szála, kire kóc (azaz előbb-utóbb mindenki rátalál arra, akivel egymásra van szükségük)
egyetlen alapszabály, hogy sose legyél semmiben sem túlzó, az sose férfias.
A romantikus jó a túl romantikus nem
a vicces jó, a túl vicces nem
az ápolt jó, a túl ápolt nem
a férfias egó jó, a túlzott egó nem
a tökösség, merészség jó, a felelőtlenség nem
az őszinteség jó, ha bántóan őszinte vagy, az nem
öltözködésre ugyanez áll
ha van stílusod, az jó, ha divatozol, az nem
ha van valami egyedi kiegészítő rajtad, az jó, ha tele vagy aggatva, az nem
ha izmos vagy az jó, ha izomember, az nem
és így tovább, sorolhatnám.
Középút, mértékletesség, állandóság = férfiasság
Nekem nincsenek elvárásaim a külsővel kapcsolatosan. De van néhány dolog amire felkapom a fejem. Ilyen például a hosszabb göndör/hullámos haj. Persze semmi kifogásom nincs a rövid hajú srácokkal szemben. (jelenleg is egy rövid hajú srác a barátom) csak nem is tudom,világéletembe odavoltam a hosszabb hajért. Az is bejön ha egy fiú magas (180-190cm) itt is ugyanígy mint a hajnál ez csak egy plussz.
De a külső mind eltörpűl a belső mellet. Számomra fontos ,hogy valamilyen szinten hasonlítson a "stílusunk"( itt beszédstílus, gondolkodás mód,zenei ízlésre gondolok)
Sokat tudjunk poénkodni,csesztetni egymást. Fontos ,hogy megértsen, támogasson, legyen őszinte, becsületes. Na meg az ,hogy feltétel nélkűl szeressen.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!