Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok rólam?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok rólam? Nektek mi az ideálotok?

Figyelt kérdés

172 cm vagyok ehhez 75 kiló, tudom, hogy sok

Hosszú, világosbarna hajam van, nagy, fekete keretes szemüvegem

Így a testalkatomról főleg a lábnál vagyok előnytelen, a felső testem az normális, s-es felsőket hordok, mellem 70/B

14 éves lány vagyok

2017. márc. 10. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Hat en 171centi vagyok es 53kiloxdddd 15/f mellmeretem nem nagy. De amugy Ellie Goulding ideal🤙🏼😂
2017. márc. 10. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:

14 évesen 172 cm.... HUhha...

Semmit nem gondolok rólad, illetve még nem elég éretnek tartalak, mert azt gondolod ennyiből akármit is meglehetne rólad állapítani azonkívül, hogy van némi felesleg rajtad, magas vagy korodhoz és nemedhez kéepst és 14 éves vagy... meg a szemüveg, szóval semmi sem.

Ideálom pedig:

Most kapaszkodj meg! nincs, felesleges álmodozni, mert akkor mindenkiben őt akarjuk látni, ami pedig teljesen felesleg.

2017. márc. 10. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
58%

Nekem így ezek alapján tetszenél ^^

Az ideálom pedig a magas (170 feletti), teltebb, nem vékony, de nem is kövér lányok :)

15/F vékony fiú

2017. márc. 10. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem mindig bejöttek az ilyen magasabb lányok 15F
2017. márc. 10. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!