Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi számít túl soknak egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít túl soknak egy kapcsolat elején?

Figyelt kérdés
2-3 hete randizgatok egy lánnyal, csók már az első randin volt és le is fekudtunk azóta és elég gyakran találkozunk és írunk egymásnak, persze kölcsönösen, de úgy érzem hogy kezd egy kicsit tavolsagtartobb lenni mostanában és inkább én hozok fel találkozókat. Két hónapja szakítottunk az előző barátnőmmel és ez egy kicsit megviselt és úgy érzem hogy kicsit túlzottan ragaszkodó vagyok. Szóval szerintetek hány találkozót érdemes felhozni egy héten? Vagy tényleg annyiszor ahányszor időnk engedi? Vagy esetleg kérdezzem meg a lányt, hogy túl sok vagyok-e?
2017. dec. 11. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a barátommal egyszer talalkozom egy heten de csak mert többször nem tudunk.

Az ideális 2-3 esetleg 4 találkozó lenne:)

2017. dec. 11. 15:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy én vagyok túl régimódi, de ha 2-3 hete randizgattok, és már le is feküdtetek, az szerintem nagyon gyors. + Már az első randin csók...(Persze nem mindegy, hogy mióta ismeritek egymást)
2017. dec. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!