Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek tetszene az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tetszene az ilyen stílusú lány?

Figyelt kérdés

Szökés barna színű hajam van.Kèk a szemem színe. 160cm magas vagyok és 48kg. Viccesnek és segítőkésznek tartom magam és hat meg nem volt baratom tudom kevés adat csak úgy nagyjából

15 éves vagyok.

2017. nov. 14. 18:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Kevés de ha képet küldenél akkor konkrét dolgokat is lehetne írni. Egybk személyleírás alapján aranyosnak tűnsz!
2017. nov. 14. 18:31
 2/19 anonim ***** válasza:
81%

Fiúk! És egy ilyen stílusú lány tetszene nektek?

Két szemem van, két kezem, a számmal beszélek, telefonnal telefonálok, szeretem a kék színt, és iskolában tanulok. Ágyban szoktam aludni, a lábaimon járok, amiből szintén kettővel rendelkezem. Vannak anyajegyeim, és szoktam vizet inni.

2017. nov. 14. 18:31
 3/19 anonim válasza:
Ha küldenél képet jobban meglehetne mondani de nagyon aranyosnak tűnsz a leírás alapján 15/f
2017. nov. 14. 18:40
 4/19 anonim ***** válasza:
55%
Ebben hol a stílus? :O
2017. nov. 14. 18:50
 5/19 anonim ***** válasza:
Álomcsaj ^^
2017. nov. 14. 19:07
 6/19 anonim ***** válasza:
Hát eddig jó,de igazán írhatnál belső tulajdonságokat is. Ezek alapján szimpatikus vagy azért. 18/F
2017. nov. 14. 19:18
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez a "beszámoló" elég gyengére sikerült. Az ember egyébként is mindig a jó tulajdonságait emeli ki, nem a rosszakat.... Nagy hiba, mert a hiányosságainkról is szót kéne ejteni. Így persze, hogy egyből szimpatikus leszel mindenkinek. Nekem ebből csak az jön le, hogy lusta vagy fogalmazni, illetve nincs önkritikád.
2017. nov. 14. 19:38
 8/19 anonim ***** válasza:
nekem csak az olyan csayszik tetszenek akik a zsömlét gömbkiflinek hívják
2017. nov. 14. 20:31
 9/19 anonim ***** válasza:
Annyi eszed van mint a cipőm talpának
2017. nov. 14. 21:21
 10/19 anonim ***** válasza:
Ne sértegesd a cipőd talpát, mit ártott az neked? :(
2017. nov. 14. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!