Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek tetszene az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tetszene az ilyen stílusú lány?

Figyelt kérdés

Szökés barna színű hajam van.Kèk a szemem színe. 160cm magas vagyok és 48kg. Viccesnek és segítőkésznek tartom magam és hat meg nem volt baratom tudom kevés adat csak úgy nagyjából

15 éves vagyok.

2017. nov. 14. 18:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Igaz is...neki legalább haszna van. Szeretem őt...sajnos neha megis labbal tiprom

Átmelegít és megóv...de néha nagyon nedvesedik...mégis nélkule megyek az ágyba...szeretlek cipőtalpam

2017. nov. 14. 21:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Sőt, még el is tűri, hogy rajta tiporsz egész nap, nem lázad fel, mindig ott van neked...mi ez, ha nem igaz szerelem?
2017. nov. 14. 21:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne legyünk már felszínesek.Nem a hajszín stb. számít
2017. nov. 14. 21:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Most pityergek...szeretem a cipőtalpam! Holnap elviszem vacsorázni is...
2017. nov. 14. 22:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez a legkevesebb, szerintem moziba is vidd el, és ha megint nedves lesz, akkor vidd az ágyba is. Ne akard őt elveszíteni!
2017. nov. 14. 22:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Abszolút bejövős .

De igy látatlanba ha a legjobbat képzelem ezekől...

17f

2017. nov. 14. 22:15
 17/19 anonim ***** válasza:

okés. a moziban a karomba veszem hogy lássa a filmet. ennyit megérdemel.

az a jó ha valamit akarnék tőle akkor leglalább gumi nem kell és nem jön kiscipő csak ha veszek :)) legjobb dolog a cipőtalp

szeretlek cipőtalp <3

2017. nov. 14. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Remélem át is öleled őt, és törődsz majd vele film közben. Megosztod vele a pop-cornod, meg az üditőd, ahogy azt megérdemli. Meg vannak olyan cipőtalpak, amik eleve gumiból vannak, szóval tiszta praktikus. A cipőtalpaké a jövő <3
2017. nov. 14. 22:34
 19/19 anonim válasza:
Ez sokkal komplexebb nekem :D Számít hogy milyen az arca, meg ismerni kell hogy milyen.
2017. nov. 15. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!