Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Metálos, illetve rocker fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?
Külsőre, belsőre is leírhatjátok :)
És mennyire fontos, hogy ugyanolyan legyen a zenei ízlése, mint nektek?
Nálam előny, ha egy lány hasonló zenét hallgat mint én, de nem kizáró ok ha nem.
Külsőre meg az arc a legfontosabb, de azt meg nem tudom leírni, hogy mi tetszik egy arcban.
Nem mondanám tipikus rockernek vagy metálosnak magamat, de elég sok ilyen zenét szeretek.
A kissé fura, művészlélek lányok jönnek be leginkább, és igen, előny, ha hasonló a zenei ízlése, mint nekem.
18/f
Külső: igényes, látszik, hogy szeret mozogni, foglalkozik az egészségével, nem viszi túlzásba a sminket, meg van saját magával elégedve.
Belső: Értelmes, lehet vele több, mint 5 percet is beszélni egy témáról. Érdeklődő, kedves, egyenes.
Ha tuc-tuc és gengszter rap és a pop zene kikészít. Úgyhogy ez nálam kizáró ok lehet. És fordítva is igaz: nálam a metál napi szinten szükséglet. Ettől még lehet kedves, szép, okos, jóra való lány, csak ne akarjunk együtt élni, mert nem fog összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!