Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok es Metalos lanyok! (tobbi lent)?
Nektek mennyire jonnek be a rocker fiuk?mennyi a hatar piercinbol es tatoobol?
Mi tetszik a rocker fiukban?
Nekem nagyon bejönnek a rocker srácok.
Sőt, ha belegondolok jóformán csak ők jönnek be.tetkóból mehet bármennyi és bárhova, csak arcra ne. Nagyon jól néz ki szerintem a szemöldök pc egy fiún. Pc-ből is kb mindenhol tetszik orron kívűl.
Persze nem kritérium egy srácnál (legalabbis nálam) hogy legyen pc-je, tetkója, meg látszódjon az öltözködésén a stílusa de mindenféleképpen "plussz pont" (ha illik is hozzá hozzá ez az egész)
17\L
A volt barátom rocker volt és tetszett a stílusa. Én is gyakran hallgatok rockot, metált, de nekem az ilyen Nirvanas és tömeg pólók csak egy kamasz, lázadó tinédzsert láttatnak számomra. Tévedés ne essék, én is szeretem a Nirvanat. A piercing nem vonz, tetoválásból az ízletesek tetszenek. Azért annyira nem vonz ha a válla alá ér egy fiú haja. Személyiségre azokkal az emberekkel könnyen barátkozok, akik szintén inkább rockot hallgatnak vagy nekik is változatos a playlist-jük.
19/L
A túl hosszú fül alá érő haj csak akk jön be ha van valami fazona és nem csak annyi h hagyta meg nőni az illetö
Tetkó nem azt mondom h korlátlan mennyiségben jó de azért legyen
Pcből egyedül az a fajta nem jön be amelyik vsak egy gömb és úgy csinaljak h bele forgatják a sebbe mint gy csavart az úgy szerintem nem szép de amugy szinte mindenhol jol néz ki ha illik az emberkéhez
Tetszik a stílusuk, sokkal ellentétben szeretem a hosszú hajú pasikat :D
És az alapból egy jó pont, ha egyezik a zenei ízlésunk.
Imádom ha egy férfinek hosszú a haja. Mondjuk olyan hátközépig vagy derékig érő.
A piercingekkel sincs semmi bajom (persze az izlésesség határán belül) nekem is van egy pár.
A tetoválás is tetszik, de azért ne legyen kivarva a testének a 3/4 része.
Az pedig nagyon tud tetszeni egy rocker srácban ha szereti a black vagy a death metált.
Ha még játszik is valamilyen hangszeren vagy szereti a képzőművészetet akkor még jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!