Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocahontas12 kérdése:
Miért nem ir vissza több napja? Messenger
Figyelt kérdés
Randiztunk egy sraccal pár hete, azóta chatelunk. A randin minden jól sült el, teljesen ok volt.
Chaten elég szűkszavú a fiú, és ha találkozót akarunk megbeszelni nem ír vissza napokig. Közben sokszor fennt van, s elég idegesítő h ott virít a jelenleg elérhető. Én megértem h nincs ideje visszairni azonnal nem is várom el. Ez most azt jelenti h nem erdeklem, s nem akar megbantani ezért jopofozik? Vagy másik csaj van a képben? (Nagyon sok lány ismerőse van facen ). Hiába írok több uzit arra se reagál. Végzős gimisek vagyunk nember egy gimibe járunk Pesten ismerkedtünk meg.
2017. dec. 8. 15:36
1/4 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, nem érdekled már... :(
2/4 anonim válasza:
Szerintem megunta a veled való beszélgetést, ez sajnos sokszor előfordul. Nehéz a másik érdeklődését hosszabb ideig fenntartani, egy kapcsolatért folyamatosan dolgozni kell. Sajnálom, azért ne légy szomorú.
3/4 én2002 válasza:
Voltam már ilyen helyzetben, ne törődj vele. Az igazi párodat meg fogod találni, a szíved jelzni fog
4/4 A kérdező kommentje:
ha visszaír akkor aranyos, de utána megint eltűnik napokra -.-
ennek tényleg vége? ennyi volt és már leszar?
2017. dec. 13. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!