Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról hogy messengeren kérdezem meg a lányt hogy lesz-e a barátnőm?
En ilyet nem kérdeznek neten.
Ez tipikusan olyan dolog, ami élőben illene/kellene kérdezni.
Most ennyi erovel a csaj kezet is meg kerhetned neten...
Inkabb hivd fel, az is egy fokkal jobb.
Lehet lepontoznak paran, de a baratnod se virtuálisan lesz.
Lehet en vagyok regi módi, ez is meglehet...
F20
Mennyi idő óta gondolod úgy,hogy a lány is kedvel téged? Hogyan viszonyul hozzá?
Egyébként az előzőek pártját fogom, mindenképpen élőben kérdezd meg,ha van alkalmad rá.Sokkal személyesebb (mily meglepő).
A saját történetemet nem nagyon mesélném bele most,de egy-illetve több hogy is mondjam,szinte ismeretlen- fiú egyszer csak írja,hogy tetszek neki.Tudom,nem ugyanaz az eset,de a reakciója a lánynak lehet,hogy hasonló lenne,mint az enyém. Szimpla *mi van?*
De tényleg írd meg,hogy mióta vagytok úgy igazán jóban együtt :)
Ó,első randi! Még akkor ne,ha jól sül el,akkor a végén elhívhatod egy másikra esetleg.
"Szerintem igen."
Az a randi tökéletes lesz arra,hogy a saját szemeddel láthassad.
Egy Messengeren folytatott beszélgetés alapján igazán nem lehet leszűrni semmit,mert nem annyira hiteles,mint egy valós beszélgetés.Mert az egyiknél bele tudsz látni a lelkébe (hülyén hangzik,de valahogy így van),míg a chatelésnél nem. Ott akárhogy írhat,és félrevezethet téged (de reméljük nem teszi :) )
Sok sikert a randihoz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!