Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mit írjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit írjak neki?

Figyelt kérdés
SZiasztok. Az lenne a problémám hogy nem régen beszéltem Messenegren egy lánnyal, de mivel a barátaim elvettték a telómat és mindeenféle hüyleséget írtak, meg én is írtam, most a csaj szerintem hülyének néz. Mit tanácsoltok mit irjak neki??

2017. jan. 26. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Elvették a haverok a telót, és ők írtak majdnem mindent. Illetve én is hülye voltam.

Kb ennyi elég lesz

2017. jan. 26. 17:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Jah azt vagom azt meg akkor le is irtam neki csak most nem tudom hogy hogyan kezdjek bele. Mert ugye belekezdeni a legnehezebb azt utana megy minden a maga modjan.
2017. jan. 26. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:

személyesen hatásosabb lenne ezt elmondani, mert akkor valószínübb, hogy elhiszi, és látja, hogy sajnálod.

így egy üzi nem sokat oszt-szoroz, ha előtte oldalakon kersztül nyomták a barátaid a hülyeséget. de persze, egy hatátos szöveg beválhat (és mondjuk utána hívd ki "bocsánatkérős-talira")

2017. jan. 26. 19:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Jah csak 25km el arreb lalik. Igazabol csak onnan "ismerem" hogy jovore egy gimibe fogunk jarni. Nah mindegy majd megoldom.
2017. jan. 26. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!