Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó tipp kérdése:
Baj ha rúzsozom magamat? Fiúk/lányok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nem régóta rúzsozom magamat szerintetek baj? vagy nektek erről mi a véleményetek ? Előre leszögezném hogy nem vagyok se r*b*nc se egy könnyűvérű lány... fiúk szerintetek vonzó vagy inkább taszító egy lánynál ?2017. dec. 6. 17:38
1/8 anonim válasza:
Bajnak nem baj...bár én mondjuk inkább a természetességet szeretem, meg sokkal inkább belsőségesebb vagyok...
F/15
2/8 A kérdező kommentje:
végre valaki aki a belsőt is figyeli..
2017. dec. 6. 17:54
3/8 anonim válasza:
Nem baj. Ha picit pirosítja, az jó.
Ha harsányan sok, az nem.
A kisugárzás fog meg, nem a rib* ruha
4/8 anonim válasza:
Szerintem semmit sem változtat. Egy lány azzal és anélkül is gyönyörű. Én is a természetesség híve vagyok, de semmi gond, ha néha használ rúzst, különleges alkalmakkor. Úgy gondolom értelmetlen minden nap használni. Nem ez alapján fogok partnert választani, ez is biztos. Az annál összetettebb dolog, és csak egy mély beszélgetés után tudom eldönteni, hogy akkor illenénk vagy sem.
5/8 A kérdező kommentje:
Hmm értem de ha logikusan gondolkodunk akkor egy srác először a külsőt nézi hisz amikor elsőre megpillantja a lány akkor a külsejét értékeli majd azután megy oda hozzá hogy jobban meg is ismerje... Ezért is kérdem hogy a rúzs nem-e taszító .
2017. dec. 6. 18:17
6/8 anonim válasza:
Osztálytársam egyszer használt rúzst. Azóta "Joker" a beceneve... :D
Amúgy nincs ezzel baj, csak olyan legyen ami illik is hozzád.
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a válaszokat
2017. dec. 7. 10:45
8/8 anonim válasza:
Bár én nem vagyok fiú.. De szerintem nagyon szexi, hogy ha egy lány használ rúzst.
Persze a megfelelő alkalomra a megfelelő árnyalatot. :D
Pl. Suliba a vörös rúzs nem jó választás, nem azért, mert nem dögös hanem mert nem oda való.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!