Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit tennétek ha egy lány közeledne felétek? Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik, szerintem kölcsönösen érzi, viszont elég félénk, és sokszor nem veszi a lapot. Már sétáltunk kézenfogva, akkor sem tett semmit különösebben, viszont én szeretném hogy tudja mit érzek. Miként mondjam el neki? Én 14 vagyok, A fiú 152017. dec. 4. 19:59
1/2 anonim válasza:
A lényeg, hogy a fiú elég félénk, szerintem hagyjad, hisz ha össze is jönnétek, azután se lenne képes nyitni feléd.
2/2 anonim válasza:
Hogy nyisson csóri ha attól fél hogy mindent elkúrna vele?
Ezért nem kell elhajtani.Inkább jelezze a lány hogy bejön neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!