Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben ki milyen módon közeledne?
Idén kezdtem egy esti OKJ-t és van egy lány aki nagyon bejön,valamint érzek is iránta valamit ami valószínűleg nem csak fellángolás mivel szeptember óta tart. Tudom,hogy ez így elég érdekes,hogy nem is ismerem és még is, valamint,hogy akkor miért nem lépek de egyszerűen képtelen vagyok, sajnos amikor valaki ennyire tetszik nem tudom megszólítani vagy normálisan elbeszélgetni vele mert csak elkezdek mekegni,habogni ami egy lánynál még cuki meg minden de egy fiúnál szerintem elég gáz.
A baráti köre az teljesen más mind nekem, ami talán szerencsés is mivel így kisebb az esély a barátzónára.
Szerintem én is bejövök neki mivel sokszor látom hogy néz és mikor odanézek elkapja a fejét,valamint instagramon ő is bekövetett,likeol, stb...
Facebook-ot és ehhez hasonlókat hanyagolni akarom,de lehet,hogy ott lenne a legegyszerűbb.
Ki hogyan kezdene el vele ismerkedni?
18L/18F
Az OKJ hivatalos neve: Logisztikai ügyintéző.
Maga az oktatás nem valami jó bár ez általában minden OKJ-s képzésre igaz.
De a lány és a társaság miatt megéri bejárni,meg egy kicsit a papír miatt is :D
Azt hiszem összeszedem magam és valami iskolai ürüggyel kapcsolatban elkezdek vele dumálni, megpróbálva vele úgy mintha csak egy haver lenne és nem egy lány aki tetszik majd lesz ami lesz.
Így talán nem fogok összevissza hablatyolni, ami igazából szerintem az izgalom miatt van.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!