Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hudsen kérdése:
Van egy lany aki kozepsuliba jar azon a telepulesen ahol jelenleg dolgozok. Nagyon tetszik nekem parszor szoktuk is latni egymas de amugy meg semi tobb. Szeretnek ossze jonni velle de nem tudom hogyan kezdjek hozza?
Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 22:47
1/3 anonim válasza:
Elsőre vegyél egy helyesírási szótárt.
Másodszor meg, szerintem ha leszólítod egy "szia, hogy vagy?"-al még nem csinálsz semmi rosszat. Max nem válaszol és akkor tudni fogod, hogy érdemes e tovább sopánkodnod utána.
Nem írtad hány éves vagy, és azt se, hogy a lány mennyi, de számolnod kell azzal is, hogy ha túl nagy a korkülönbség, lehet, hogy nincs nagy esélyed...
2/3 A kérdező kommentje:
A helyes irast el ismerem! Én 21 eves vaga ő pedig ha jol tudom 17-18
2017. nov. 15. 06:45
3/3 A kérdező kommentje:
Én 21 éves vagyok ő peeig 17-18 azt hiszem!
2017. nov. 15. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!