Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az életem első randián?
Add önmagad, kérdezt sokat, legyél vicces, udvarias, virágot vihetsz, a lány jelzéseiből rájössz szabad-e a csók vagy először csak puszi.
2017. nov. 3. 00:13
2/10 anonim válasza:
viselkedj természetesen, add magad, beszélgessetek :)
ne tervezd el, mikor legyen csók, az majd jön magától. ajándékot szerintem első randira ne vigyél.
2017. nov. 3. 00:14
3/10 anonim válasza:
2017. nov. 3. 00:14
Egy szál rózsa, légy udvarias, add önmagad, kérdezz sokat, légy jó hallgatóság, de ne légy csöndes, a csók jön magától de szerintem ha neki is ez az első és 15 alatt vagytok akkor nem lesz csók.
2017. nov. 3. 00:49
Szerintem inkább csak az legyen a célod az első randin, hogy ismerd meg, ő mit szeret, milyen ember, vannak-e dolgok, amelyeket mindketten szerettek, és együtt tudtok ezeknek örülni?
Esetleg pár témát gyűjthetsz előre, hogy miről beszélgessetek - ezekhez nem kell mereven ragaszkodni, csak a biztonság kedvéért. Én még virágot sem biztos, hogy vinnék elsőre, csak ha sikerült az első randi, akkor a másodikra feltétlenül. Nem skótságból, csak akkor már van mire visszajelezned a virággal.
2017. nov. 3. 15:10
Kérdező, szerintem beszélgess vele, a csók majd jön magától, pontosan nemtudjuk megmondani. Ajándékot pedig, a Második, vagy harmadik randin vigyél. És valami emlék tárgyat. Például, amit te készítettél kifejezetten neki. Ne virágot, mert van olyan, aki sajnálja a virágokat. Mint például én, igaz nem lány vagyok, de akkoris. A virág élő dolog. A fából csiszolt dolog, az már nem él. 16/F Ha kell valami, írj privátot.
2017. nov. 3. 16:54
2017. nov. 4. 10:26
8/10 Rómeómegmondja válasza:
Szia! Első randin fontos, hogy jobban megismerjétek egymást és közvetlenebbek legyetek egymással. Kezdetben próbáld felkelteni és fent tartani a lány figyelmét. Figyelj a szemkontaktusra. Első randin nem fontos még a csók, de ha megvan rá a lehetődég ne szalazd el ne higyje a lány, hogy félénk vagy az nem férfias :). Ajándékot vihetsz, de ne legyen mindig szokásod majd, így megmarad a meglepetés öröme. Ha gondolod csekkold meg videómat pont ezt a témát fejtegetem benne ami a segítségedre szolgálhat :). Romeo megmondja:
[link] 2017. nov. 4. 15:20
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és a linket!😊
10/10 anonim válasza:
Jaj ne,virágot ne vigyél magaddal.Azt nem mindegyik lány szereti.
Én az első randikon egy tábla csokit szoktam vinni.Mivel,ilyenkor úgyse ismered még az ízlését vegyél,olyan csokit amit te szeretsz.
Általában mindig a randi közepén adom oda a lánynak a csokit,és ne félj úgyis meg kínál belőle.
2017. nov. 5. 20:16
Kapcsolódó kérdések: