Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak az életem első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az életem első randián?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, és elhívtam randizni. Mit csináljak? Mikor legyen csók? Vigyek ajándékot?

2017. nov. 2. 23:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Add önmagad, kérdezt sokat, legyél vicces, udvarias, virágot vihetsz, a lány jelzéseiből rájössz szabad-e a csók vagy először csak puszi.
2017. nov. 3. 00:13
 2/10 anonim válasza:
100%

viselkedj természetesen, add magad, beszélgessetek :)

ne tervezd el, mikor legyen csók, az majd jön magától. ajándékot szerintem első randira ne vigyél.

2017. nov. 3. 00:14
 3/10 anonim válasza:
2017. nov. 3. 00:14
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Egy szál rózsa, légy udvarias, add önmagad, kérdezz sokat, légy jó hallgatóság, de ne légy csöndes, a csók jön magától de szerintem ha neki is ez az első és 15 alatt vagytok akkor nem lesz csók.
2017. nov. 3. 00:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább csak az legyen a célod az első randin, hogy ismerd meg, ő mit szeret, milyen ember, vannak-e dolgok, amelyeket mindketten szerettek, és együtt tudtok ezeknek örülni?

Esetleg pár témát gyűjthetsz előre, hogy miről beszélgessetek - ezekhez nem kell mereven ragaszkodni, csak a biztonság kedvéért. Én még virágot sem biztos, hogy vinnék elsőre, csak ha sikerült az első randi, akkor a másodikra feltétlenül. Nem skótságból, csak akkor már van mire visszajelezned a virággal.

2017. nov. 3. 15:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem beszélgess vele, a csók majd jön magától, pontosan nemtudjuk megmondani. Ajándékot pedig, a Második, vagy harmadik randin vigyél. És valami emlék tárgyat. Például, amit te készítettél kifejezetten neki. Ne virágot, mert van olyan, aki sajnálja a virágokat. Mint például én, igaz nem lány vagyok, de akkoris. A virág élő dolog. A fából csiszolt dolog, az már nem él. 16/F Ha kell valami, írj privátot.
2017. nov. 3. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Randizzál :D ...
2017. nov. 4. 10:26
 8/10 Rómeómegmondja válasza:
41%
Szia! Első randin fontos, hogy jobban megismerjétek egymást és közvetlenebbek legyetek egymással. Kezdetben próbáld felkelteni és fent tartani a lány figyelmét. Figyelj a szemkontaktusra. Első randin nem fontos még a csók, de ha megvan rá a lehetődég ne szalazd el ne higyje a lány, hogy félénk vagy az nem férfias :). Ajándékot vihetsz, de ne legyen mindig szokásod majd, így megmarad a meglepetés öröme. Ha gondolod csekkold meg videómat pont ezt a témát fejtegetem benne ami a segítségedre szolgálhat :). Romeo megmondja: [link]
2017. nov. 4. 15:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és a linket!😊
2017. nov. 5. 19:14
 10/10 anonim válasza:
47%

Jaj ne,virágot ne vigyél magaddal.Azt nem mindegyik lány szereti.

Én az első randikon egy tábla csokit szoktam vinni.Mivel,ilyenkor úgyse ismered még az ízlését vegyél,olyan csokit amit te szeretsz.

Általában mindig a randi közepén adom oda a lánynak a csokit,és ne félj úgyis meg kínál belőle.

2017. nov. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!