Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin horror?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, szerintetek ha első randin moziba viszem és horrort nézünk?2017. nov. 1. 21:41
1/14 anonim válasza:
Még mielött elmegyek aludni, válaszolok a kérdésedre, hát inkább először, beszélgetni vidd el, sétálni, mert horror közbe, igaz beszélgettek, de ugye mozi, aztán ott nemigen lehet beszélni, nem is halljátok egymást.
2/14 anonim válasza:
Általában a lányok nem szeretik a horrort. Én nem örülnék neki az biztos.
3/14 A kérdező kommentje:
De ha sétálni, beszélgetni megyünk akkor attól félek hogy sok lesz a kínos csönd. Mit csináljak hogy ne legyen kínos csönd?
2017. nov. 1. 21:59
4/14 A kérdező kommentje:
Illetve hogy hívjam el?
2017. nov. 1. 22:01
5/14 anonim válasza:
Én szeretem a horrort, simán beleférne. De ha a lányról ezt nem tudod, tényleg inkább ne. És bár az igaz hogy film közben nem lehet beszélgetni, de előtte igen, és utána még ott is a téma, így egy darabig biztos nem lenne kínos csend.
6/14 anonim válasza:
Én vittem csajt horrorra. Tetszett neki, kapaszkodott belém. Jó az hidd el.
7/14 anonim válasza:
Kitűnő választás a horror, HA már láttad előtte, különben fordítva sülhet el
8/14 anonim válasza:
Há először ismerkedj meg vele, és ha arra kerül a sor hívd el mozizni, és ajánld fel neki a horrort, s kérdezd meg, hogy van-e kedve hozzá, vagy inkább mást szeretne?
9/14 anonim válasza:
Csak akkor vidd horrort nézni,ha biztosan tudod hogy szereti.Ellenkező esetben vidd inkább pizzázni.Kínos csönd esetére beszélgethettek a pizzáról meg a helyről.
10/14 anonim válasza:
sosem értettem hogy minek mennek első randira moziba az emberek, hiszen a kapcsolat előtt van az ISMERKEDÉS, azt moziban pedig nem lehet... inkább menjetek el sétálni és beszélgessetek :D majd ha már jártok akkor elviheted moziba hiszen akkor már nem az ismerkedős stádiumban lesztek de addig szerintem nem érdemes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!