Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért félek ettől ennyire,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ettől ennyire, hogy nem sikerül?

Figyelt kérdés
Szóval, 16 éves vagyok és van egy lány, szintén 16 éves, interneten ismertem meg 1 és fél éve, és a találkozót megbeszéltük, de attól félek, hogy majd nem tetszem neki (nekem biztos fog tetszeni, mert nem a külsőt nézem) Remélem ő is így gondol, mert írta, hogy jó velem beszélgetni, mindketten nagyon kedveljük egymást, 77 Km messze van, szombatonként tudnánk találkozni, meg szünetekben. És én nagyon örülnék neki, ha sikerülne mert ő más mint a többi lány.

2017. okt. 30. 11:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Amúgy, itt gyakori kérdésen, senkinek se lessz oka veszekedni velem, mert nem írok ki olyat, ami sértő vagy valami rossz dologra utal, én senkit nem szóltam le még, aki nem adott rá okot.
2017. okt. 31. 16:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Oké, én sem veszekedési, hanem jobbítási szándékkal írtam, amit írtam. Csak furcsállom, hogy másfél év alatt nem voltatok kíváncsiak a másik fizimiskájára. Az a baj ezzel, hogy óhatatlanul is idealizálni kezdtétek a másikat, egy elképzelt arc előtt imádkoztatok esténként, elalvás előtt. Ez pedig nem vezet jóra, ezért nem is szoktam tanácsolni a távkapcsolatot.

Hogy az eredeti kérdésre válaszoljak, azért félsz, mert aránytalanul sok időt/energiát fektettél ebbe a projektbe, és most, hogy közel a végkifejlet, valahol a zsigerek mélyén érzed már a buktatókat is. És ha kudarc jön, nagy pofon lesz, mert elgatyáztál az életedből másfél évet.

2017. okt. 31. 16:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Rendben, hát már egyszer, nyáron ezt megbántam, de én társ nélkül nemtudok meglenni. Köszi a normális választ :)
2017. okt. 31. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!