Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ettől ennyire, hogy nem sikerül?
2-es vagyok újra
Hát figyelj, a #3as válaszolónak akkor is ugyanúgy igaza van, mint nekem. Nem normális az, hogy egy képet se láttatok egymásról. Értem én, hogy személyiség, de aza a gond, hogy 16 évesen még a ti személyiségetek annyit ér, mint halottnak a csók. Én 22 vagyok, de a mai napig bizonyos dolgokban változok, szóval ennyire nem kell lesarkítani. Az nem nem kifogás, hogy használsz-e telefont vagy sem. Alap dolog, hogy netes ismerkedéses talit csak úgy, hogy legalább képet láttam róla. Mert nem tudni, ki van a másik oldalon. Pedig 22/f vagyok, szóval elhiheted, nem valószín, hogy kinyírnak, de akkor se találkozok csak úgy kép nélkül valakivel. Főleg egyébként, ha nem használtok telefont és nem találjátok egymást akkor postagalambbal keresitek meg majd egymást?
" A külső nekem egyáltalán nem számít"
Én meg hadd mondjam, hogy ccö-ccö! A férfiak vizionális lények, kérdező. Akár el- és felismered ezt, akár nem, te is az vagy. Abba tudunk beleszeretni, akit a külső jegyei alapján alkalmasnak ítélünk az utódaink biztonságos kihordására. Mit gondolsz, miért alkalmaznak a nők évezredek óta mindenféle rafinált trükköt a figyelmünk felkeltésére? Pirosító, fűző, fodrász, hajfesték, szemceruza, és sorolhatnám napestig.
Jó, tudom, most azt mondod, rád ez nem vonatkozik, mert te vagy az a Tót Ottó. Csak tudod, az a bibi, hogy tinikorban mindenki ezt hiszi magáról. Hogy ő más, ő érettebb, ő különlegesebb, ő egyedibb, stb. Közben meg a nagy frászt! Ugyanazok az évmilliós evolúciós törvények vonatkoznak rá is, mint a szeplős padtársára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!