Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a kovetkezo lepes?
Sziasztok!
Szoval, adott egy lany, akit egy szorakozohelyen ismertem meg, ott beszelgettem nehany szot Vele, majd tancoltunk. Nem igazan tortent semmi kozelebbi dolog, de igazan megkedveltem.
Nehany napra ra felvettem facebookon, kesobb pedig beszelgettem is vele ott. Igazabol nem ez volt eletem beszelgetese. Nehany temaba bele tudtunk melyedni, de ha oszinte szeretnek lenni magamhoz, az erdeklodese nem volt tul intenziv felem - vissza kerdezett, kifejetette velemenyet, de nem ereztem a beszelgetes "kemiajat".
Kerdesem az lenne, hogy probaljak Neki irni egyszer-egyszer, ezutan probaljam meg elhivni valahova? Es ha irok is Neki, akkor eleg, ha csak erdeklodok felole? Legyek torodo? Konkret otletek is johetnek!
Nem igazan vagyok ebben a dologban otton.
(18-19 evesek vagyunk, bocsi az ekezetekert)
Mindenkepp hivd el, sokat nem veszithesz.
"Jobb kockaztatni es talan mindent megkapni, vagy felteni a becsuletunket es semmit sem kapni"
egy dolgot soha ne csinálj: ne irogass neki. az mindennek a vége pl, ha egymás után te írsz rá kétszer úgy,hogy ő nem válaszolt az előzőre se. most még ez nincs, beszélgess vele kicsit,dobj fel valami lazulós témát, újabb bulit pl, és ha úgy látod a reakciójából akkor hívd el hátha,ha elsőre nemet mond akkor felejtős.
soha ne felejtsd el hogy szemetek a nők ilyen korban, esélyt sem szabad adni egyiknek se hogy "becsicskítson", ha mondhatom így.
ha jársz szórakozóhelyre mondanom sem kell mennyi van belőlük, éjjel aztán sok mindennel leírható a felszedésük folyamata, csak éppen nehéznek nem mondható.
tehát én még egyszer bepróbálnám a csajt, aztán vagy igen, vagy nem. good luck m8!;)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!