Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kovetkezo lepes? 21/F aki masodszor talalkozik majd egy lannyal?
A lany 23 eves. Vekony, magas, csendes szep VISZONT nagyon muveszlelku-szinte a maga vilagaban el, szeret irni, rajzolni gyakorlati erzeke erre a vilagra szinte 0. Azonban megis tetszik nekem. Elvittem inni elso alkalomkor de csak az erdeklodesrol meg az eletemrol/az o eleterol beszelgettunk.
Masodjara mit csinaljak? Nem volt meg semmilyen tapintas, se csok abban a ropke MASFEL ORABAN multkor. Nezzek megy egy filmet vele? Varosnezes? Muzeum?
Egyatalan.. mit kell csinalni az ilyen erzelmes, muveszi lanyokkal? vagy tudni roluk..
Vigyél neki virágot, kísérd majd haza, legyél vele nagyon figyelmes, pl. ha leül húzd ki a széket, segítsd le a kabátját, vagyis legyél udvarias.
Konkrét válasz nincs arra, hogy mi legyen a következő lépés, mert úgyis a szituáció fogja adni és tudni fogod, mert tudnod és érezned kell majd, hogy pl. már megcsókolhatod-e, vagy még korai lenne neki. (Mert ez azért változó.) Nincsen erre szabály vagy hasonló, hogy az első randi után mi következik. Csak ne izgulj, menj el a randira, érezzétek jól magatokat és hidd el, minden jönni fog magától, tudni fogod, hogy mit csinálj. ;) Szerintem a filmnézést tartogasd későbbre, mert közben nem tudtok annyit beszélgetni. Én múzeumba sem vinném, mert ha jól sejtem te nem vagy művészlélek, nehogy nagyon elund magad, amíg a lány belefeledkezik 1-1 festménybe. :D Városnézés az jó, vagy esetleg vidd el vacsizni.
Planetárium!
Barátnőmmel amikor randiztunk nekem is nehézséget okozott, hogy hová vigyem, ő is amolyan művészlélek, festő, a saját kis világában él. De a Planetárium tökéletes randihely volt. Sötét volt, érdekes, csillagok...aztán jöhetett a csók.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!