Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy egy lány csak úgy találkozik velem, h ott van (nak) a barátnői?

Figyelt kérdés
Miért lehet ez?
2012. máj. 27. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na nekem ugyan ez lenne a kérdésem, csak férfi variációba:D
2012. máj. 27. 17:54
 2/11 anonim ***** válasza:
elővigyázatos. sose lehet tudni, hogy melyik férfi hazudik a valódi kilétéről és a szándékairól..
2012. máj. 27. 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Az gáz!!Ez a véleményem..valószínű egyedül már kevés lenne és ezért viszi a b.nőit.
2012. máj. 27. 17:55
 4/11 anonim ***** válasza:
talán fél elsőre találkozni veled
2012. máj. 27. 17:56
 5/11 A kérdező kommentje:
már 3x találkoztunk, mindig megbeszéltük hogy találkozunk és sose jött össze valami miatt, és mind 3x amikor találkoztunk előtte pár órával rámírt h menjek de ottvoltak a bnői is :(
2012. máj. 27. 17:57
 6/11 anonim ***** válasza:
legalább el hülyültök :)
2012. máj. 27. 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:
azt akarja h letegyél róla, csak nem mondja meg kerek perec, hanem így ha a barátnőivel van így hamarabb otthagyhat téged vagy kibújhat a dolgok alól...
2012. máj. 27. 18:03
 8/11 anonim válasza:
fél egyedül veled találkozni.. én is ilyen vagyok és nem birom megmagyarázni hogy miért:S
2012. máj. 27. 18:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Több okból:

1. Neki nem jössz be így akarja menteni magát a randi alól.

2. Neki nem jössz be de a barátnői közül ez egyiknek igen, és így próbál összeismertetni titeket, mert talán az egyik bnője megkérte rá.

3. Nem akar veled kettesben lenni, azt hiszi hogy te is csak haverkodsz, vigyed te is a haverjaid:)

4. Vagy tényleg nem mer kettesben lenni sráccal, mert egyedül túl kevés, ahogy már vki irta(de ez nem valószínű) sztem...

2012. máj. 27. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm is ma találkozott egy fiúval,de én is ott voltam.Engem a barátnőm azért hívott el,mert tetszik neki a fiú,csak úgy gondolja hogy ő nem tetszik a fiúnak ill. csak barátként tekint rá.
2012. máj. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!