Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van undorodás érzésem?
Ha egy fiú közeledik akkor úgymond megijedek és azt akarom, hogy közöm se legyen hozzá. Gyakran van hogy "undorodást" érzek. Olyankor egésznap hányingerem van. Szó szerint. Félek hogy unalmas leszek a fiúnak vagy valami miatt kiábrándul belőlem és eldob.
17/L
Pont ma reggel akartam megközelíteni egy lányt, szóval ez megadta a kellő önbizalmat, remélem ő nem így érez. :DD
Egyébként nincs a múltból rossz élményed? Esetleg szimplán undorodsz az emberektől/párkapcsolatoktól? Ezt az undor miatt kérdezem, mert a félelemnek/szorongásnak nem szabadna kiváltania ezt.
Nem levelezek senkivel sem gyakorin.
Nem emlékszem semmi olyanra amitől ilyen érzésem lehetne.
A válaszokat köszönöm.
Velem is pontosan ugyanez a helyzet, csak én rossz emlék(ek) miatt félek kb minden fiútól, szerintem nekem azért lehet. De pont ugyanez, ha elhívnak randizni azonnal hányingerem lesz, és azonnal nemleges választ adok, nagyon feszült leszek akkor is, ha előtte nagyon jól kijöttünk...
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!