Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetnem fel vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Van egy fiu, akirol nem sokat tudok, csak a mevet es hogy tolem 7 km-re lakik. Nagyon gyakran jovunk egy busszal, a lenyeg h tetszik es nem tudom hogyan vehetnem fel vele a kapcsolatot. Egyaltalan fel kellene?! Ma bejeloltem fb-n vissza is jelolt, viszont meglattam az oldalan h 1,5 evvel fiatalabb nalam... Nem tudom h igy kellene -e barmilyen lepest tennem fele. Szerintem nincs baratnoje, de szerintetek rairjak a korkulonbseg ellenere is? Ciki lenne ha egy 17 evessel kezdenek ki?:c egyaltalan milyen szoveggel/uruggyel tudnek ugy beszelgetest kezdemenyezni vele chaten h ne nezzen hulyenek meg ami nem ramenos?
18/L
2017. aug. 30. 16:55
11/12 anonim válasza:
De hogy vagy te bátor. Egyedül se eldönteni nem tudod mi legyen,se azt,hogy mit mondj neki..
12/12 anonim válasza:
Nem beszélve arról,hogy ÍRNI akarsz neki. A bátor szót használod,de a monitor mögé bújnál 😊 azért írtam a 14 éves kislányt, mert egy elvileg felnőtt se nem viselkedik, se nem gondolkodik így. Gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!