Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vehetnem fel vele a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetnem fel vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Van egy fiu, akirol nem sokat tudok, csak a mevet es hogy tolem 7 km-re lakik. Nagyon gyakran jovunk egy busszal, a lenyeg h tetszik es nem tudom hogyan vehetnem fel vele a kapcsolatot. Egyaltalan fel kellene?! Ma bejeloltem fb-n vissza is jelolt, viszont meglattam az oldalan h 1,5 evvel fiatalabb nalam... Nem tudom h igy kellene -e barmilyen lepest tennem fele. Szerintem nincs baratnoje, de szerintetek rairjak a korkulonbseg ellenere is? Ciki lenne ha egy 17 evessel kezdenek ki?:c egyaltalan milyen szoveggel/uruggyel tudnek ugy beszelgetest kezdemenyezni vele chaten h ne nezzen hulyenek meg ami nem ramenos?

18/L

2017. aug. 30. 16:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Igazabol en nem a korkulonbseget tartanam cikinek hanem azt h lany is vagyok, meg idosebb is es en kezdemenyeznek
2017. aug. 30. 16:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ciki egyáltalán, ha te kezdeményezel. Esetleg leülhetnél mellé, és megszólíthatnád, elkezdhetnél vele beszélgetni. Lehet, hogy csak nagyon bátortalan, és kell neki egy kis lökés. Ha meg nem érdekled, akkor azt úgyis le tudod majd szűrni.

Egyébként én is nagyon hasonló szituban vagyok, a korkülönbség (én vagyok a fiatalabb) is stimmel :D

2017. aug. 30. 17:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, eleg felenknek tunik amugy, de nem tudom h ez volna-e a problema. Ciki lenne vegul is, ha beprobalkoznek ot meg nem erdekelnem mert meg egy evig buszozgathatok utana vele.. :/ ez csak akkor nem jonne ki rosszul ha megkedvelne de erre ugye nincs garancia :D koszi a valaszt! De varj, akkor te fiu vagy es tetszik egy idosebb lany?
2017. aug. 30. 17:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Lehet bátortalan,a fiuk is izgulnak. Hívd fel akkor nem lesz ideje túl sokat gondolkodni,hogy elmenjen veled találkozni vagy nem. Valószínű,hogy igent mond melyik fiu mondana nemet,ha ráérne főleg egy lánynak. Nem tudod a számát akkor írj rá még mindig jobb,ha megsem próbáltad volna. Nem igaz?
2017. aug. 30. 17:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Igazad van:D bar nem tudom a szamat, elterveztem h rairok de nem tudom mit irjak azon tul h "szia" ...
2017. aug. 30. 17:13
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ciki ha a lány próbál nyomulni 😊

Nem beszélve arról,hogy egy töketlen emberrel akarsz ismerkedni. Ez nem vonzó.

2017. aug. 30. 17:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem ciki, mindegy ki kezdeményez... Ha a lánynak tetszik a srác, miért várna arra hogy majd ő lépjen?

Egyébként másfél év nagyon kevés, és nem egy 14 éves éretlen fiúról beszélünk.

Írj rá, kérdezd meg megismer-e. Ha nem, világosítsd fel, hogy a buszról "ismered". Ha tudja ki vagy, esetleg kérdezd meg tőle, hogy lenne-e kedve hozzá, hogy legközelebb együtt menjetek. Felszállsz, megkeresed, és beszélgettek. Utána már rá lehet kérdezni, hogy lenne-e kedve találkozni a buszon kívül is esetleg. Ha szivesen elmegy veled, akkor onnantól már nem lesz nagy gond, hisz tetszel neki, és ő is neked :) Sok sikert :)

2017. aug. 30. 18:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, foleg az utolsonak :D
2017. aug. 30. 18:07
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

#7: Igen, még randira is a lány hívja el. Aztán kezdeményezze a csókot is, sőt, ha eljön az ideje, a lány kérje meg a kezét is. Csak nehogy a töketlen nyuszi fiú is csináljon már valamit.

Kérdező: Korban felnőtt vagy, de a kérdésed 14 éves kislány szintjén van. Már-már a férfiak között kéne keresgéllni, de te ott tartasz, hogy udvarolni akarsz egy fiúnak, akiben annyi férfiasság sincs,hogy kezdeményezzen.

Te mit érzel?

2017. aug. 30. 23:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Azta, en csak elgondolkodtam rajta de "koszi" az utolsonak :'D en legalabb nem olyan lany vagyok aki folyton varja h a sult galamb a szajaba repuljon, nincs abba semmi rossz ha valaki leszolit egy fiut vagy ir neki. Ez meg nem jelenti azt h a kesobbiekben is mindent en kezdemenyeznek, de szerintem te megrekedtel a mult szazadban, en se varom el h hozzaadjanak olyanhoz akit nem ismerek, nem veletlenul! Azt meg vegkepp nem ertem miert vagyok en attol 14 eves szintjen h eleg bator lennek ahhoz h leszolitsam. Ettol meg ha nem erdekelnem ot nem tapadnek ra mint egy matrica, nem vagyok megszallott tini ha erre gondolsz
2017. aug. 31. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!