Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha hosszabb ideig ölelkezek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hosszabb ideig ölelkezek lányokkal akkor merevedésem van, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem 10 éves vagyok (hanem 17), és már volt barátnöm is, vele elég sokat szexeltünk (volt olyan hét hogy kikészitett a vágyával) szoval nem mondanám hogy tombolnak bennem a hormonok.. de mégis ha hosszabb ideig (20-30mp) ölelkezek lányokkal akkor már merev lesz és ez elég kinos mert nem tudom hogy észreveszik e attol még hogy hátrébb tolom a seggem.. :D és pl ez az elsö találkán elég kinos lenne ha balszeremcsém lenne és megérez é vagy észrevenné.. normális ez egyáltalán? Mit tudok vele kezdeni? (Komolyan már az is eszembejutott hogy a combomhoz szigszalagozom xD )

2017. aug. 29. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Lehet a combhoz szigszalagozas a legjobb megoldas :D egyepkent kulonosen semmit, ez mindenkinel igy van. Esetleg tobbet szexelhetnel vagy kiverhetned elotte,de meg ugy se biztos h nem lesz merevedesed
2017. aug. 29. 19:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Megnyugtato hogy nem csak egyedül én vagyok ilyen xD Te/ti mit tesztek amikor kinos lenne ha felállna de mégis feláll? Pl volt már hogy észrevette a csaj?
2017. aug. 29. 19:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj kiscicákra :D
2017. aug. 29. 19:51
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Vagy oregasszonyokra :D
2017. aug. 29. 19:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezek nem segitenek :D
2017. aug. 29. 19:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat, párom 22 éves, napi 1-2 szex a minimum közöttünk, és annyitól is merevedése van, ha épp nadrágot cserélek előtte... :) ölelésről már ne is beszéljünk, mindig azt veszem észre, hogy valami bökdösi a köldököm... :D

Teljesen normális, neki mondjuk segíteni szokott, ha öregasszonyokra vagy nemi betegségekre gondol. Az meg hogy mennyire észrevehető attól függ, hogy merre áll mereven, milyen nadrág van rajtad, és mekkora. Farmerban szinte alig érezhető, csak akkor, ha nagyon odakoncentrál valaki. Melegítőnadrágban viszont annál inkább... :)

2017. aug. 29. 20:03
 7/12 anonim ***** válasza:
1es vagyok es egyepkent lany :D csak a baratomtol es a fiubarataimtol hallom sokat ezeket a "problemakat"
2017. aug. 29. 20:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valakivel 20-30mp-ig ölelkezni?
2017. aug. 29. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem rovidebb iso is eleg ahhoz h felaljon :D en a xitromra gondolok, nekem az lelassitja az erekciom
2017. aug. 30. 04:32
 10/12 A kérdező kommentje:

#6 Kicsit megnyugtat, legalább tudom hogy ez átlagos 😅

#8 Hát hogy.. ha vonzonak találjátok egymást ez nem különös. A volt barátnömmel egy összeveszés után volt hogy minimum 5 percig ölelkeztünk a peronon :D na ott már nézhettek hogy ezekkel mi van. De a 20-30mp nem sok idő

2017. aug. 30. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!