Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kamasz srác hol ismerkedhet lányokkal? 17/F
Azt leszögezem hogy a pozitívak a vélemények hogy helyes srác vagyok a közzöségi oldalakon meg a valóságba is.
De azért nem vagyok egoista!
Ismerkedésem célja első sorba csak szüszerint ismerkedés de később akár komolyabb is!
Köszönöm előre az értelmes válaszokat esetleg tanácsokat is!
Bárhol. :D mármint komolyan, ha nem vagy rest, akkor akár buszon, utcán (oké, azért n is meglepődnék, ha random odajönne valaki, de ki tudja :D ) bulik (az mondjuk nem egy hosszú kapcsolat titka, de megint csak ki tudja :D), más barátok segítségével, csaptok valami grillpartit, aztán ott, házibulik, iskola, nyáron strand, kávézók, stb..:D végül pedig az internet bugyrai, ami mondjuk tényleg nem a legjobb, de tudod, ki tudja..:D
Remélem valamit tudtam segíteni :D 17/l
Gyakorin ...csak tudod ha mondjuk egy lany lennel akkor minimum 10 en valaszoltak volna szoval neked igy fiukent meg jellemzest is kell irnod...hat igen..ez van
Am ha arra gondoltal h eloben hol akkor mindenhol ismerkedhetsz ahol van lany :'D
De most komolyan...ez a feltetele az ismerkesesnek nem?
bárhol ismerkedhetsz, nincs rá törvényi korlátozás, hogy 17 éves srác hol ismerkedhet
azonban ha valahonnan ki/el tiltottak arra ne igazán járj csajozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!