Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Szerintetek egy kamasz (16-17 éves) srác tud szerelemből szexelni?
Figyelt kérdés
Főleg srácoktól kérdezem. Titeket irányított ennyi idősen a szerelem, vagy ebben a korban ez még csak testi vágyakról szól/szólt nektek? Lányok is írhatnak véleményt!2016. jan. 1. 23:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha elég érett hozzá akkor igen
2/6 anonim válasza:
Én biztos hogy tudnék szerelemből is. 17F
3/6 anonim válasza:
Persze.1000 fele modon egyutt lehetsz egy lannyal,de akkor is az a legtokeletesebb ,ha szereted.
16/F
4/6 anonim válasza:
Egyértelműen szerintem bár ez elég ritka. Én 13 évesen jöttem össze a barátommal 14 évesen már "együtt voltunk" ő 16 éves volt... 100% biztos voltam benne, hogy ez szerelem. Hát biztos, hogy az volt mert már 6 éve együtt vagyunk és úton a kis babánk is.
Szóval természetesen van szex szerelemből is :)
5/6 PearlDiver válasza:
Elég üresfejűnek vagy agymosottnak kell lenni, hogy csak az állatias üzekedés érdekeljen egy serdülőt. Én pl jóval 20 éves korom után szeretkeztem először, de sokszor voltam szerelmes tinikoromban is.
6/6 anonim válasza:
Hát 16 évesen eszembe se jutott volna az hogy nekem egyáltalán kapcsolat kell..17 éves koromra gondoltam úgy hogy kell nekem valaki, de nem csak ilyen dolgokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!