Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ezeket szerintetek elhiggyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket szerintetek elhiggyen neki vagy csak mind azért mondja hogy agyba vigyen? Meg nem volt dolgom nálam ennyivel idősebb pasival ugyhogy nem vagyok ezen a teren tapasztalt. De engem mindig is a nálam idősebb pasik vonzottak.

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki 38 éves nagyon jól el vagyunk egymással mindig elvisz vacsorázni ebédelni virágokat küld meg hoz is nekem, ékszereket is szokott adni. Nagyon aranyos és én kezdek bele szeretni ő azt mondja hogy szeret engem meg nagyon jól érzi magát velem, azt is szeretne ha hozzaköltöznek, én is nagyon szeretnek oda költözni csak egy kicsit gyorsnak találom, egyébként ő Budapest második kerületében lakik tehet oda kene költöznom ha mégis meggondolnam magam.O mar dolgozik, vállalkozó, én meg egyetemista vagyok. Én 18 éves vagyok.

#szerelem #pasi #érzelem #osszekoltoes
2017. aug. 17. 11:00
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Ő vállalkozóként dolgozik, van több cége is, van sok alkalmazottja így osztja be az idejét ahogy akarja. De amúgy se dolgozik napi 12 órát.
2017. aug. 17. 15:06
 32/35 anonim ***** válasza:

Te nagyon fárasztó vagy kérdező.

Képtelen vagy megérteni mi az a példa? Mert nagyon úgy néz ki.

De akkor költözz hozzá, azt majd meglátjuk hogy 1 vagy 2 hónap után fog kidobni, mert lett egy másik friss hús.

2017. aug. 17. 18:14
 33/35 anonim ***** válasza:
34%
落ち着き
2017. aug. 17. 18:43
 34/35 anonim ***** válasza:
56%

Ezt mondom nagyon faraszto es ertelmileg egy vaza viraggal van egy szinten.

Barki barmit mond nem jut el az agyaig.

Menthetetlen szegeny es nem csak naiv hanem bolond is.

Egyetemre jarsz hat mondani mindent lehet de ilyen gondolkodassal egy altalanos iskolas is erettebb nala..

Pillangokisasszony nem turi az ellentmondasokat xD de sajnos felkel fognia egy ido utan hogy elmebajos..

2017. aug. 18. 10:33
 35/35 anonim válasza:

Nem mostani már ez a kérdés, de rábukkantam és ha senki nem is olvassa el, amit írok is ki kell adnom magamból. A válaszokat egyszerűen képtelen voltam végigolvasni. Kiakasztó.

17 éves voltam, amikor megismerkedtem egy akkor 35 éves férfivel. Sokáig féltem ettől én is, hogy mi van, ha csak kihasznál? Mi van, ha csak a testem kell neki? Persze amint megtudták az emberek ők is mind ezzel kezdtek minket bántani, lenéztek engem is, és őt is. És egy időre szakítottam is vele éppen ezért. Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy mit akarhat tőlem egy 35 éves, mit adhatnék én neki.. és miért? Mert a társadalom minden oldalról ezt nyomja felénk. Mert van egy ilyen “íratlan” szabály. De miért kéne mindenki ugyanolyan legyen? Nem papírfigurák vagyunk. Igen, biztos vagyok benne, hogy van férfi, aki a szex miatt van fiatalabb lánnyal, aki kihasználja őket. Igen, lehet, hogy a tied is ilyen kedves kérdező, hiszen én, mi így látatlanban/ismeretlenül nem tudjuk megmondani róla. De igenis vannak kivételek, lehetnek kivételek.

Most 21 éves vagyok, azzal a szakításommal kiesett ugyan 2 hónap, de egyébként azóta is együtt vagyunk és szeretjük egymást akkoris, ha a társadalom elítéli a kapcsolatunkat:)

2018. máj. 30. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!