Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ezeket szerintetek elhiggyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket szerintetek elhiggyen neki vagy csak mind azért mondja hogy agyba vigyen? Meg nem volt dolgom nálam ennyivel idősebb pasival ugyhogy nem vagyok ezen a teren tapasztalt. De engem mindig is a nálam idősebb pasik vonzottak.

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki 38 éves nagyon jól el vagyunk egymással mindig elvisz vacsorázni ebédelni virágokat küld meg hoz is nekem, ékszereket is szokott adni. Nagyon aranyos és én kezdek bele szeretni ő azt mondja hogy szeret engem meg nagyon jól érzi magát velem, azt is szeretne ha hozzaköltöznek, én is nagyon szeretnek oda költözni csak egy kicsit gyorsnak találom, egyébként ő Budapest második kerületében lakik tehet oda kene költöznom ha mégis meggondolnam magam.O mar dolgozik, vállalkozó, én meg egyetemista vagyok. Én 18 éves vagyok.

#szerelem #pasi #érzelem #osszekoltoes
2017. aug. 17. 11:00
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
A fiúk sokkal később érnek mint a lanyok eddig sok pasim volt mar velem egyidős kisebb vagy nagyobb nálam pár évvel. Egyszerűen olyan apróságokon akadnak fel mindig, van aki meg egy fagyit se tudott venni nekem na akkor az milyen kapcsolat volt? Pedig egy fagyi nem olyan drága.
2017. aug. 17. 11:50
 12/35 anonim ***** válasza:
72%

Na ettol a falra maszok.

Gusztustalan 18 eves egy 20 eves idosebb pasival ..

Elkepeszto.. hova sulyett ez a vilag..

Ez is kb olyan mint andy vajnaek..

Sztek eloszor nez tukorhe es gondolkoz el hogy minden rendben van e

Apakomplexus .. kovetkezo nagyapa komplexus lesz?

2017. aug. 17. 12:03
 13/35 DollarDog ***** válasza:
100%

Szóval neked már az szurja a szemed hogy nem tudott neked fagyit venni a srác...

Gondok vannak a toronyban vagy mi a franc? :D

Legalább vette a fáradságot a srác és veled volt! Nekem ha egy csaj ilyenért kezdene el hisztizni elküldeném melegebb éghajlatra! Bármi mást tudtam volna csinálni ahelyett hogy vele vagyok! Ráadásul látom hogy neked a kapcsolatba nem fontos semmi más csakis a pénz! Ezért is vagy ezzel a palival nem? :D ő elhalmoz mindenféle jóval max ha lépni akar tőled mert netalántán többet akart volna akkor csak szét teszed a lábaid és még egy ideig kihuzod magad mellette!

2017. aug. 17. 12:06
 14/35 A kérdező kommentje:
12-es te inkább tanulj meg helyesen írni majd aztán beszélgethetünk!
2017. aug. 17. 12:08
 15/35 A kérdező kommentje:

Hat igen ez mar szarul esett hogy meg ennyit se vett nekem.

A mostani pasim is sokat van velem, törődik foglalkozik azzal hogy én hogy vagyok. Nem csak a pénze miatt vagyok vele.

2017. aug. 17. 12:09
 16/35 anonim ***** válasza:
77%

"A fiúk sokkal később érnek mint a lanyok eddig sok pasim volt mar velem " A többit már nem is másolom mert lényegtelen, nem tudom hányszor győzöm még elmondani, de hátha te is felfogod végre mert láthatóan fas*ságokkal traktálták tele a fejed, a LÁNYOK MÉG MINDIG CSAK TESTILEG ÉRNEK ELŐBB!! feltudod ezt fogni agyilag vagy még mindig egy visszamaradott majom szintjén állsz?? TESTILEG nem SZELLEMILEG érnek előbb , ugyanannyi esély van arra hogy 18 évesen érett legyen egy srác mint egy lány, de mindegy ilyen idiótákat akik ezzel bírnak érvelni felesleges győzködni :D Látom azért a fontos dolgokon kitudsz akadni, nem tudott fagyitt venni , remélem azért nem haltál bele te szegény :S biztos nagyon nehéz lehetett neked eddig az élet, úgy sajnállak :S , de amiket leírtál egyértelműen kiderűlt, hogy mivel már du*sára alkalmas vagy, azt hiszed hogy rögtön értelmes is lettél emiatt :D Tipikus női felfogás, már lassan oda fogok jutni hogy azt jelentem ki, hogy a nők azért olyan hülyék ,mert havonta vért vesztenek és az a vér sajnos az agyukból távozik és ezért nem tudnak gondolkodni logikusan és előrelátóan, de ez persze csak gúny nem kell komolyan venni :), meg amúgy is a lányok előbb érnek xD, azért ismerek egy 13 éves kis csajt akinek már 10 pasija volt?? Mert olayn érett a felfogása? :O meg azért nem tudsz te se egyedül dönteni az életedről és idejössz segítségért, mert olyan érett vagy :o ha valóban érett lennél akkor már önállásódnál és önálló gondolataid lennének, nem epdig másokra hagyatkoznál és várnád el, hogy ők hozzák meg helyetted a döntést, te egy naív hülye kislány vagy és nem több :)

18f

2017. aug. 17. 12:14
 17/35 DollarDog ***** válasza:

Megnyugtatlak, ez a pali ha megkapta amit akart töle se kapsz több csecsebecsét meg odafigyelést :D

Minek akarna tutujgatni téged több éven keresztül? Nem lenne gazdaságos neki :/ te leszivod pénz ügyileg a végén meg más ügyileg is és ennyi volt! Persze nem ezt kivánom,remélem nincs igazan de ez jön le az egész sztoribol! Azért sok sikert a kapcsolathoz!

2017. aug. 17. 12:14
 18/35 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha ennyi pasija volt eddig? Az ő élete ő tudja hogy mt csinál vele. Miért foglalkozol vele? Én csak tanácsért jöttem ide de látom kar volt:D természetesen én fogom eldönteni hogy mi lesz a jovomben. Na és majd meglátjuk hogy kiviszi többre, te vagy én;)
2017. aug. 17. 12:18
 19/35 A kérdező kommentje:

17-es és mi van akkor ha mégis az lesz amit mondasz?

Akkor ennyi volt tullepek rajta és lesz másik.

2017. aug. 17. 12:21
 20/35 A kérdező kommentje:
Na és ha csak megd*gni akarna akkor miért kérne minden nap hogy koltozzek oda hozza mar hazkulcsot is kaptam a lakasahoz, na szóval ha csak azt akarna akkor nem kérne ezt hanem felhívna megcsinalna és kidobna nem kene ahhoz odakoltoznom.
2017. aug. 17. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!