Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket szerintetek elhiggyen neki vagy csak mind azért mondja hogy agyba vigyen? Meg nem volt dolgom nálam ennyivel idősebb pasival ugyhogy nem vagyok ezen a teren tapasztalt. De engem mindig is a nálam idősebb pasik vonzottak.
Feltettél egy kérdést idézem:
"Ezeket szerintetek elhiggyen neki vagy csak mind azért mondja hogy agyba vigyen?"
Amikor meg mi a fa.szomnak panaszkodsz hogy megerősítették páran hogy de.
De akkor panaszkodj csak nyugodtan, meg sírj csak, mert annyira vagy érett mint a példának felhozott 13 éves aki több fiúval volt együtt jó páran, a vicc az hogy ez valós is.
Old meg a saját gondod ha annyira érettnek képzeld magad.
Na figyu kis cica
Majd akkor le allok veled targyalni ha 2 nyelven beszelsz . Es nem magyar angolra gondoltam.
Kulfoldi laptopon nincs ekezett ha ez eljutott az agyadig .
De le irhatom neked thaiul vagy japanul ha gondolod. De attol felek hogy nem beszeled semelyik nyelvetsem.
Az meg hogy naiv vagy es apuci vagy nagypapira varsz az mar a te bajod.
Es eretlen gyerek vagy.. aki hisztizik es hulyeseggel rabolja a masik idejet.
Szoval eloszor nez magadba vagy fordulj orvoshoz. XD
Mondtam kis csibe ha nem viseled el masok kommentjeit akkor jobban jarsz ha be fogod xD es egyetemista letedre nagyon szanalmas gondolkodasu vagy.
Biztos hogy 18 eves vagy? Inkabb 12-14 evesnek nezel ki.
Lehet belekotni es probalkozni helyesirassal meg stb.
De ez mar reg lejart lemez.
มึงควรจะหุบปากของมึงก่อนที่มึงจะตายห่า เพราะสิ่งที่มึงพูดเป็นเรื่องที่ไร้สาระ
และมึงก็ไร้เดียงสา แต่กุไม่สงสัย มึงมันเป็นฮังการี 555
"Amikor már semmi értelmes érved nincs a másik ellen erre vét egy helyesírási hibát."
MMMMMMMMM
Tudod még gondolkodtam és látom, hogy annak ellenére, hogy már hányan írták, hogy mit szeretne a csávesz (mivel fiúkból vagyunk így azért csak jobban tudjuk, hogy MI mit szeretünk) továbbra se bírod felfogni, hogy mi is a helyzet.
Magyarul hiába vagy 18 éves, ha szellemileg nem tudlak 13 fölé engedni a megítélésem miatt, mert húúúú de elkápráztatott téged az, hogy elköltözhetsz otthonról, de qrvára nem tudsz gondolkodni és rájönni, hogy mire is menne ki a játék...
Gondolj már bele, hát ő elmegy dolgozni mondjuk 12 órába hazaér mit akar?
Segítek, bezabálni téged meg megrakni aztán másnap reggel kezdődik előröl az egész...
Sebaj, de most akkor teszteljük a következtető kepésségedet ha olyan érettnek gondolod magad.
Ha tényleg SZELLEMILEG vagy érett akkor rájössz mi is volt a bújtatott reklám ebben a szövegben:
"Gondolj már bele, hát ő elmegy dolgozni mondjuk 12 órába hazaér mit akar?
Segítek, bezabálni téged meg megrakni aztán másnap reggel kezdődik előröl az egész..."
Remélem ha elköltözöl utána apádék úgy kitagadnak hogyha kidob a csávesz akkor majd el tudj gondolkodni melyik is a kellemesebb egy több milliárdos híd vagy a max 100 ezres pihi puhi ágy.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!