Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akarhat? :/
Van egy fiú akivel kb 2 hónapja randizgattam aztán egyszer benyögte hogy nem akar párkapcsolatot és maradjunk csak barátok. Utánna még beszélgettünk (mint barátok bár én totál belezúgtam) aztan eltünt én pedig tiltottam facen hogy sikerüljön kiverni a fejemböl ;^) Tegnap felkeresett Instán írt, kamu facekrol jelolgett.. bnomon keresztül írt.. szval ahol tudot keresett :)
Most újra beszélgetünk.. nem tudom mit szeretne tőlem.. szerintetek? Előre is köszönöm a vélemémyeket! 15L
Tudja.. amikor közölte régebben h nem akar kapcsolatot akkor elmondtam neki!
De ha most újra felkeresett.. akk csak akar vmit nem? Ohh🤔😖😖
Szerintem derítsétek ki mit akarhat.
Lehet, hogy csak kamu szövegként nyomja, hogy "nem tudja", de valójában ő sincs vele tisztában, hogy nem tudja...
A fő kérdés inkább az, hogy te tudod-e, mit akarsz?
Úgy értem, mit kezdesz vele, ha összejöttök? Hogy képzeled az életedet vele? Mi fogtok csinálni mikor együtt vagytok?
Szerintem ő épp ugyanannyit tud ezekről mint te.
Bárhogy is legyen, ha belevágsz és nem zárkózol el, csak a kételyeidet és azoktól való szenvedésedet veszted. A csalódás "fájdalmát" úgy sem tudod egész életedben elkerülni, viszont ha nem félsz tőle sokat tanulhatsz arról, hogy lehet jobban csinálni (bármilyen kapcsolatot)
Fel a fejjel!
Legyél jóhiszemű. Ha a másik hamis, az az ő baja! Tisza szívvel könnyebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!