Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves mit akarhat egy 14 évestől?
én vagyok a 14/l. egyszerűen nem értem a dolgot.:D akárhányszor visszautasítom, néhány nap múlva megint ír és -nem zavar, de nem szeretnék tőle semmit- megint kezdődik az egész:DD nem tűnik olyannak, aki nem kellene a korabelieknek, sőt, ha mondjuk 5 évvel idősebb lennék, valószínűleg be is jönne, de így nagyon nem! :DD
most azzal a logikával lehetne jönni, hogy csak AZT akarja, de nem hiszem. nem a külsőmet dicséri, nem igazán említ olyan dolgokat (max. poénból, ritkán), na meg akkor szerintem nem egy egyszerű teázós randira hívna el.
véleményem szerint nem nézek ki a valós koromnál többnek.
(btw, azt mondta többször is, hogy lehetnék néhány évvel idősebb, na de na xD)
addig értem a dolgot, hogy ez nem normális dolog és biztos, hogy nem komolyak a szándékai, de akkor miért nem adta fel a dolgot néhány hét után?:D
Szegény ember... beteg.
Vagy lehet, hogy a "randin" akarja elmondani, hogy titokban rokonok vagytok:0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!