Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. két hete megismerkedtem egy pasival, én 19 ő 26 éves.. Kétszer voltunk randizni, de azóta folyamatosan csak este ér rá és átjárok aludni. ez körülbelül 8 napja..az elején be akart mutatni a barátainak,szüleinek én akkor nemet mondtam.(2 nap után) most pedig már én szeretném komolynak az egészet de nem visz el sehová,azt mondja ne legyünk együtt minden nap és be se akar mutatni. Tegnap azt mondta,hogy mi még nem járunk. De amúgy keres egész nap ha nem dolgozik... már lefeküdtünk kb 10x és jó is vele a szex meg szerintem jól érezzük magunkat együtt csak mivel nem megyünk sehová és este 10 fele találkozunk ezért megismerni se tudjuk egymást jobban. 3 nap után amikor be volt rúgva azt mondta szeret, most meg hogy kedvel. Nem értem az egészet!!2016. jún. 10. 13:19
1/2 anonim válasza:
ne haragudj de ez a srác full hülyének néz, titkol téged és nincsenek tervei veled.
Lépj le..
2/2 anonim válasza:
Ha nem mutat be, nem mentek sehova, akkor hagyd ott. Mondd meg neki, hogy ez így neked nem pálya, vagy komolyan vesz, vagy otthagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!