Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem? Van esély a kapcsolatra meg hogy megszeressen?
Ismerkedek egy sràccal aki nem rég szakított a barátnőjèvel. Aztàn azt írta nekem nem akar mostanàban kapcsolatot de célozgatott minden beszélgetésünkben a szexre. Majd én enyhén közöltem vele, hogy nekem ő bejön. Erre mondta aranyos vagyok. Néha olyat írt elhittem, hogy ez kölcsönös. Minden nap már 2 hete végig beszélgetjük a napot. Ő ír ràm mindig. Ő is szokott rólam kérdezni de ritkábban mint én róla (bár ez nekem nagyon nagy szokásom ha vkit megismerek akkor annyi hülye kérdést fel tudok neki tenni). Közel lakunk egymáshoz, hívott már találkozásra többször de volt mikor nem jött össze miatta a tali.. Szokta néha mondani, hogy szép vagyok, a testem, stb. Meg volt egy nagyon rossz kapcsolatom arról meséltem neki és mint ha mindent "jóvá" akarna tenni ami fájdalmat okozott nekem az a srác. Egyik pillanatban érdeklődik, a másikban azt veszem észre mint ha annyira màr nem érdekelném. Kérdeztem tőle mit akar mondta ismerkedni, kavarni, randizni, de hogy nem sokáig bírná szex nélkül. Ő is a napjának kb minden mozzanatát megosztja velem, de ha én csinálom vele ezt arra annyira nem érdeklődően reagál mindig. Mit tegyek? Foglalkozzak vele vagy hagyjam? Meddig menjek ebbe az egészben, érdemes? Csak szexre kellenék neki vagy lehet fog találni bennem valamit ami megfogja?
Szoktunk beszélgetni a jövőről célzott olyanra is hogy velem is el tudnà képzelni meg hasonlók is az elképzeléseink. Szerintetek? Ha látja nem mindig érdeklődök annyira felőle akkor ő jobban fog érdeklődni?
18L + 20F
Egyelőre csak mint cserélhető ágybetét, úgy élsz a fantáziájában. Nem akar tőled semmi komolyat. Még az előző csalódását sem heverte ki, és csak fájdalomcsillapító szexet akar. Ne menj bele!
Kényszerítsd rá (nem szeretem ebben a kontextusban a szót, de itt nincs jobb), hogy megismerje az értékeidet. Hogy nőként, potenciális társként tekintsen rád, mielőtt megdug és eldob. Ez sem lesz tévedhetetlen módszer, de sokkal nagyobb eséllyel indulsz így, mintha most lefeküdnél vele.
Én sem fűznék nagy reményeket ahhoz, h. ebből tartós kapcsolat lesz. Visszavennék az érdeklődésemből, chat-es aktivitásomból, és várakozó álláspontra helyezkednék.
Megnézném, ő mennyire 'teper', mennyire akar engem (nem csak lefektetni).
Ha annyira nem fog érdeklődni, csak puhít, akkor hagyd a fenébe! Rengeteg srác van a Földön, de kis hazánkban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!