Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor csókókolózott először? És milyen volt?
Eddig nem igazán foglalkoztattak a fiúk, foglalmam sincs mitörtént, de akaratom ellenére össze jöttem valakivel. Én úgy terveztem hogy 15-16 éves koromig "párkapcsolat szűz" maradok..de hát megtalált a szerelem. Na igen, és azt szeretném megkérdezni, hogy nektek milyen volt az első csókotok? Nem a sima puszira gondolok, ha nem a..franciára (nyelvesre).:D
Nem szeretnék olyan válaszokat hogy "ennyi idősen pasizni" meg hogy fiatal vagyok. Én így érzem, és tökéletes lassúsággal haladok szerintem, hogy beleszeressek valakibe. 14/L
15 évesen, elég jó volt! Igazából egész este ment a nyalifali abba se tudtuk hagyni :D vagy olyan 3 órán keresztül biztos faltuk egymást :D
18/F
Ez de cuki. Nem kell tervezgetni, majd jönni fog magától, tudni fogjátok hogyan kell. Hány éves a fiud?
17f
17 évesen. Nem volt jó. Buliban történt , egy ismeretlen sráccal akivel táncoltunk én kicsit ittas is voltam így (hála égnek) nem annyira emlékszem rá.
Rosszul is csinálta a srác , konkrétan oldalról belenyomakodott a számba.
Az ember valahogy nem így képzeli el az első csókot:DD
#3 megmutathatom hogy kell azt :DDD legalább a második legyen jó :D
Poénnak poén,csak szar mint Teca nénje kerittésszaggatója! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!