Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fog először fürdőruhában látni. Nagyon izgulok. Mit tegyek?
Hát igen ....barátommat tél elején jöttünk össze.Eddig ugye hosszu ruhákba jól takarva voltam.Meg azóta híztam 3-4 kilót sajnos..és ezzel feljött rám csomó narancsbőr meg hízási csík.Nagyon gázos..tudom későn kapok észbe,de kb 2 hét múlva meg kell jelennem előtte bikiniben.Nagyon félek ha meglát nem fogok neki tetszeni ...meg egyébként nem tartom kövérnek magam,csak a bőrőm nagyon ronda.Tejetek még valamit addig? Nagyon félek,hogy rondának talál majd. Remélem tudtok valamit segíteni most erre nagyon ráparáztam..
17 /l
Szerintem ha tényleg szeret téged, akkor azt a hibáiddal együtt teszi.. először én is izgultam az ilyen dolgok miatt, h pl "mi lesz ha barátom meglát így" vagy ilyesmi, de rájöttem, hogy totál felesleges, mert barátom elfogad így. Sőt, mióta együtt vagyunk, sokkal nagyobb az önbizalmam és el tudom magam fogadni olyannak, amilyen vagyok..
Szóval neked sincs miért izgulnod, ha szeret, tuti hogy elfogad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!