Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondtam két randit, ilyenkor a lány mire gondol?
Elkezdtem Facebookon ismerkedni egy csajjal. Nagyon bejön és én is neki.
Tegnap randiztunk volna (első találkozás életünkben, mondhatni messze lakunk egymástól), de mivel szétokádtam az életemet, ezért le kellett mondanom.
Áttettük holnapra, de mivel még ma délelőtt is hánytam, ezért mondtam neki, hogy valószínűleg a holnap sem fog összejönni.
Mivel rengetegszer ráztam már le így csajokat, ezért tudom, hogy mennyire hihetetlenül hangzik, hogy pont a legelső talink napján jön rám egy vírus, és eltart még a pót-talink napjáig is.
Direkt mondtam neki, hogy nem kamuzok, tudom, hogy annak hangzik, de tényleg nem. Ő azt mondta, hogy tudja, hogy nem hazudok és semmi baj.
Viszont ezóta kicsit kevesebbet ír/érdeklődik/mesél.
Valószínűleg azt hiszi, hogy leakarom rázni?
17/F
Holnap ha széthányom a buszt is elmegyek a randira, mert nem akarom egy ilyen hülye betegség miatt már rögtön az első randi előtt tönkretenni a kapcsolatomat egy ilyen tökéletes csajjal..
Dehát nem hiszem el, tényleg beteg voltam.
Ha elmegyek és randi közepén elmegyek hányni plusz megfertőzöm az sem jobb helyzet..
Leírtam neki ugyanezt, az elején próbált győzködni, hogy ha beteg vagyok még, akkor inkább maradjak otthon, nem baj, de végülis úgy néz ki, meglesz ejtve holnap a dolog.
Imádkozom, hogy addigra okés legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!